PlayStation Plus Essential-games van december bekendgemaakt

PlayStation Plus Essential-games van december bekendgemaakt

Met Sable, Powerwash Simulator en Lego 2K Drive

Sony heeft onthuld welke games PlayStation Plus Essential-leden in december kunnen claimen.

Dat deed het bedrijf via PlayStation Blog. Zo kan men aan de slag met Lego 2K Drive (voor PS5 en PS4), een Lego-racegame die eerder dit jaar verscheen. Op Gamer.nl scoorde het spel een 6,5: "Lego 2K Drive is een vermakelijke game waar genoeg plezier uit te halen valt, maar die ook de echte kwaliteit ontbeert om écht memorabel te zijn. Het belangrijkste onderdeel, het racen, is dik in orde en de humor staat als een huis. De rest is minder indrukwekkend. Voor de benjamins onder ons heeft Lego 2K Drive wel alles om hun Lego Racers te worden waar ze over twintig jaar nostalgisch op terugkijken."

Ook Powerwash Simulator (voor PS5 en PS4) behoort tot de PlayStation Plus Essential-games van december. In de game kunnen spelers met een hogedrukspuit allerlei omgevingen schoonspuiten, wat volgens velen veel voldoening geeft.

Tot slot kunnen PS5-eigenaren aan de slag met Sable, waarin spelers de titulaire held besturen terwijl ze door woestijnen en andere landschapen loopt, klimt en zweeft met haar hoverbike. Spelers proberen allerlei mysteries op te lossen en kunnen ook andere nomaden tegenkomen. Het spel werd op Gamer.nl beloond met een 8.

De games kunnen van 5 december tot 1 januari geclaimd worden door alle PlayStation Plus-leden. Tot die tijd zijn Mafia 2: Definitive Edition, Aliens Fireteam Elite en Dragon Ball: The Breakers nog te claimen.

PlayStation Plus

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Sable vond ik vooral grafisch erg mooi, maar de puzzels waren wat simpel en saai. Volgens mij ook redelijk wat bugs. Maar alleen al voor de grafische leuk om een keer te doen.

0
test

Om eerlijk te zijn had ik na een paar matige maanden wat meer verwacht, ook vanwege de maand december.

0

Aanbevolen voor jou