PlayStation 5-versie van The Last of Us: Part 2 in PSN-database gevonden

PlayStation 5-versie van The Last of Us: Part 2 in PSN-database gevonden

Wordt het spel binnenkort aangekondigd?

Een specifieke PlayStation 5-versie van The Last of Us: Part 2 zou in de PlayStation Network-database zijn opgedoken.

Dat claimt PlayStation Game Size, een X-account dat de backend van PlayStation Network scant voor aankomende producten. Hoewel de PS4-game speelbaar is op PlayStation 5, is er geen native PS5-versie beschikbaar. Dat gaat mogelijk dus veranderen.

Er gaan al langer geruchten over een PS5-versie van The Last of Us: Part 2. Gustavo Santaolalla, de componist van de The Last of Us-games, maakte afgelopen zomer al melding van "nieuwe edities" van de game. Santaolalla is verantwoordelijk voor de geprezen soundtracks van de The Last of Us-games. Hij heeft daarnaast ook een korte cameo in The Last of Us: Part 2. In het dorp waar de game begint, zit hij op een stoel en speelt hij op zijn gitaar. In een Spaans interview meldde hij het volgende: "In de nieuwe edities kun je mij bepaalde thema's laten spelen, maar meer kan ik niet zeggen."

Fans speculeren dat nu een PS5-versie van de game in de PlayStation-database is verschenen, deze binnenkort wordt aangekondigd - bijvoorbeeld op The Game Awards in de nacht van 7 op 8 december.

The Last of Us: Part 2 verscheen in 2020 op PlayStation 4. De eerste The Last of Us heeft al een PS5- en pc-versie ontvangen onder de naam The Last of Us: Part 1. De franchise is populairder dan ooit dankzij de gelijknamige HBO-serie waar eerder dit jaar het eerste seizoen van uitkwam.

Erik Nusselder beloonde The Last of Us: Part 2 met een 10: "Waanzinnige gevechten, ongeëvenaard oog voor detail en een van de belangrijkste gameverhalen ooit verteld: The Last of Us: Part 2 is de beste exclusieve game op de PlayStation 4. Dit maakt alle verwachtingen waar."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Fantastische game. Een remake is uiteraard volledig overbodig, en ik ga er vanuit dat dit ook niet het geval gaat zijn maar ben wel benieuwd wat er dan wel aangekondigd gaat worden. De PS4 versie draait met de 60fps-patch top op de PS5, dus zal mij benieuwen waar ze mee komen.

1
test

Spiderman heeft het ook gedaan. Een overbodige ps5 versie gemaakt 😅 dus dit word ook weer een overbodige versie die word uitgebracht voor de volle mep 🙃 terwijl de ps4 versie al lijkt op een next gen game… prachtig 👌

-1
test

kwestie van tijd😂😂

0

Aanbevolen voor jou