PlayStation 5 tijdelijk met flinke korting te koop

PlayStation 5 tijdelijk met flinke korting te koop

Ook in de Benelux is de PS5 disk edition nu tijdelijk afgeprijsd

De PlayStation 5 is nu ook tijdelijk in de Benelux met korting te koop.

Eerder deze week werd de korting al gespot in andere Europese landen, maar inmiddels is ook de Benelux aan de beurt. Het gaat specifiek om de disk-editie van de console - oftewel de duurdere variant. Waar deze normaliter 549,99 euro kost, kan deze nu tijdelijk voor 474,99 euro gekocht worden via de officiële PlayStation-winkel.

Ook andere webwinkels stunten met de prijs van de PS5. Zo staat hij voor 469 euro bij Bol.com te koop, voor 464 euro bij Game Mania, voor 468 euro bij Nedgame en voor 469 euro bij Media Markt.

De periode waarin de PlayStation 5 met korting gekocht kan worden, loopt tot en met 21 juli. Daarna zal de prijs van 549,99 euro weer aangehouden worden.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kijk dit is nou een goeie actie van sony, maar waarom dan eind vorig jaar prijs verhogen snap ik dan weer niet.

1

Misschien willen ze bepaalde verkoopdoelen halen en lopen ze achter. Zo kunnen ze het een boost geven. Het wat rustig qua games deze periode dus doen ze het zo.

1
test

Ik denk dat ze gewoon de huidige PS5s zo snel mogelijk van de hand willen doen voordat die nieuwe versie over een paar maanden komt.

[Reactie gewijzigd door poklaan op 7 juli 2023 - 19:31]

3
test

Zat ik ook nog aan te denken

1
test

Omdat de inflatie gigantisch was, en de kosten dus ook evenredig gestegen waren, maar de verkoopprijs niet. Waarom denk je dat Microsoft de prijzen verhoogd heeft, die moesten ondertussen ook gaan bijstellen omdat de kostprijs toch te hoog ging worden door de inflatie.

2

Dit is ook een optie om (nog) hogere verkoopaantallen te halen ja.

0
test

Weet niet waarom je min krijgt maar zou natuurlijk kunnen ja wat je zegt. Las wel dat Nintendo weer record had gehaald met verkopen in japan

0

Aanbevolen voor jou