'PlayStation 5 Slim krijgt tijdelijke prijsverlaging van 75 euro in Europa'

'PlayStation 5 Slim krijgt tijdelijke prijsverlaging van 75 euro in Europa'

Aanbieding mogelijk ook in Nederland beschikbaar

De PlayStation 5 (Slim) zou binnenkort een tijdelijke prijsverlaging van 75 krijgen in Europa.

Dat meldt het Franse platform Deallabs, dat regelmatig voortijdig nieuws op het gebied van aanbiedingen en PlayStation Plus-games deelt. Volgens het platform gaan de meeste aanbiedingen begin volgende maand live.

Zo is de diskversie van de PlayStation 5 Slim bij MediaMarkt Spanje en Amazon ES voor 474 euro in de aanbieding, evenals verschillende winkels in Italië.

In Frankrijk zou de aanbieding daarnaast vanaf 18 maart beschikbaar zijn bij winkels als Fnac, Amazon or Cdiscount, en in Duitsland vanaf 20 maart bij winkels als GameStop. Daar wordt de PlayStation 5 Slim verpakt met een exemplaar van Alone in the Dark voor 479,99 euro.

Een maand geleden paste Sony eenzelfde prijsdaling van 75 euro toe in Europa, waarbij ook Nederland onderdeel was van de actie. Vermoed wordt daarom dat de console ergens volgende week ook hier in de aanbieding gaat.

Gamer.nl heeft geïnformeerd bij verschillende Nederlandse winkels over een eventuele prijsverlaging. Dit artikel wordt geüpdatet zodra er meer bekend is.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Toch regelmatig wat prijsverlagingen. Zou de verkoop tegenvallen 🤔?

-1
test

Nu begint het te lonen om een pc in elkaar te steken voor minder geld. ( momenteel is het een beet je 50/50 qua performance met een 6700xt

0

Er bestaat geen playstation 5 slim. Dit is gewoon de base editie. De oudere versie wordt niet meer gemaakt en zodra alle voorraad daarvan verkocht is zal deze gewoon niet meer verkrijgbaar zijn.

-1
test

voorpagina van de Playstation website: De PS5®-console (CFI-2000-modelgroep – slank) is nu beschikbaar in bepaalde landen en zal binnenkort in nog meer landen beschikbaar komen.

0

Aanbevolen voor jou