Planet of Lana komt volgende maand naar PlayStation en Switch

Planet of Lana komt volgende maand naar PlayStation en Switch

Game verscheen vorig jaar al op Xbox en pc

Vanaf 16 april is Planet of Lana op PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch verkrijgbaar.

Dat hebben uitgever Thunderful Games en ontwikkelaar Wishfully aangekondigd. Ze hebben ook een nieuwe trailer van de game uitgebracht. Planet of Lana verscheen afgelopen jaar al voor Xbox Series, Xbox One en pc, alsmede Game Pass.

De game valt bovenal op dankzij de uniek ogende graphics en tweedimensionale platformactie. In de game reizen een jong meisje en een zwart wezen door een post-apocalyptische wereld. De game vindt plaats in verschillende sterrenstelsels. The Last Guardian-componist Takeshi Furukawa verzorgde overigens de muziek van de game.

Lars Cornelis beloonde de Xbox Series-versie met een 8,5: "Planet of Lana is gemaakt volgens een bekende formule, maar onderscheidt zich in de uitwerking. Het puzzelen heeft een originele twist, de artstijl is om van te watertanden, en het minimalistisch vertelde verhaal weet de juiste snaar te raken, terwijl het genoeg overlaat aan je eigen verbeelding. Op wat technische kleinigheden na is dit zo'n game waarbij alles klopt. Een klein pareltje dat je gedurende dit drukke gamejaar niet mag missen."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou