Phantom Liberty-uitbreiding verandert veel aan Cyberpunk

Phantom Liberty-uitbreiding verandert veel aan Cyberpunk

Zelfs wanneer je het niet koopt merk je het

CD Projekt Red gaat aan de hand van Phantom Liberty, de gisteren onthulde uitbreiding van Cyberpunk 2077, heel veel essentiële elementen van de game aanpassen. Zelfs mensen die de uitbreiding niet kopen zullen dit merken.

In een gesprek met VGC heeft game-ontwikkelaar Pawel Sasko verklaard dat alle essentiële elementen van Cyberpunk 2077 zijn herzien of aanzienlijk zijn geüpdatet. Het gaat onder meer om de AI, het politiesysteem, de moeilijkheidscurve en de user interface (UI). Ook is de skill tree opnieuw ontworpen omdat sommige fans deze "teleurstellend" vonden voor een rpg. Bovendien maakt de uitbreiding het mogelijk om vanuit een voertuig te vechten zonder dat daarvoor een gescript moment in het verhaal nodig is.

CD Projekt Red benadrukt dan ook dat we Phantom Liberty niet als dlc moeten beschouwen, maar als een volwaardige uitbreiding van de game. Zelfs als je de uitbreiding niet aanschaft, zul je veel van deze veranderingen merken. Echter, zonder Phantom Liberty is het niet mogelijk om naar Dogtown te gaan, het uitgebreide nieuwe district van Night City.

Phantom Liberty werd gisteravond onthuld tijdens de Xbox Games Showcase. In de trailer zagen we bekende personages zoals V en Johnny Silverhand terugkeren. De uitbreiding introduceert ook nieuwe personages, waaronder Solomon Reed, gespeeld door de bekende acteur Idris Elba. Phantom Liberty zal de enige uitbreiding zijn die Cyberpunk 2077 zal ontvangen.

Phantom Liberty verschijnt 26 september voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. De uitbreiding heeft een prijskaartje van 30 euro.

Watch on YouTube
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou