Pc-versie The Last of Us: Part 1 verschijnt 'erg snel' na PS5-versie

Pc-versie The Last of Us: Part 1 verschijnt 'erg snel' na PS5-versie

De pc-versie van The Last of Us: Part 1 moet volgens een werknemer van Naughty Dog "erg snel" na de PlayStation 5-versie uitkomen.

The Last of Us: Part 1 komt op 2 september uit op PlayStation 5, maar een releasedatum voor de aangekondigde pc-versie is er nog niet. Senior environment texture artist Jonathan Benaino reageerde echter op een vraag van een fan op Twitter wanneer men de pc-versie kan verwachten.

"Goed om te horen dat je hyped bent, man. De pc-versie komt iets later uit, maar heel snel na de PS5-release." Hoewel er dus nog geen datum bekend is, lijkt het er op dat pc-gamers niet enorm lang op de game hoeven te wachten.

De remake van The Last of Us werd eerder dit jaar al aangekondigd en komt dus op 2 september uit op PlayStation 5. Vorige week lekten er al beelden van de game uit, waarna Naughty Dog en Sony zelf een uitgebreide gameplayvideo online plaatsten.

Het spel kan zowel in native 4k met 30 fps of dynamisch 4k met 60 fps gespeeld worden en maakt gebruik van diverse DualSense-opties zoals haptische feedback, de adaptieve triggers en 3D-audio.

Het spel is helemaal opnieuw opgebouwd om gebruik te maken van verbeterde graphics. Dat zorgt voor veel meer details - zo kunnen kogels beton kapotmaken - en een naadloze transitie tussen filmpjes en gameplay. De animatie van personages is ook veel realistischer gemaakt en de kunstmatige intelligentie van vijanden is er op vooruitgegaan.

Verder zitten er diverse extra opties in de game, waaronder meer dan zestig toegankelijkheidsopties, nieuwe ontgrendelbare kleding voor Joel en Ellie, een 'permadeath'-modus en een modus voor speedrunners.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dit is gewoon de trend , net als Spiderman straks op de pc

0
test

@Tyranus Ik denk ook dat dit soort games steeds sneller op de PC gereleased gaan worden. Daar gaat het gewoon naartoe, gok ik.

0
test

Laat maar komen! Kijk er weer naar uit om het avontuur nog eens uit te spelen ^^.

0

Aanbevolen voor jou