Pc-versie The Last of Us: Part 1 komt op 3 maart 2023 uit

Pc-versie The Last of Us: Part 1 komt op 3 maart 2023 uit

De pc-versie van The Last of Us: Part 1 is vanaf 3 maart 2023 verkrijgbaar.

Dat hebben Sony Interactive Entertainment en Naughty Dog aangekondigd. De game verscheen afgelopen september al op PlayStation 5. Het was al bekend dat er ook een pc-versie uit zou komen, maar een releasedatum ontbrak nog. Het spel verschijnt op Steam en Epic Games Store.

Gamer.nl deelde een 8,5 uit aan de PS5-versie van de remake: "The Last of Us Part 1 is een nagenoeg exacte kopie van het origineel, maar dan volgens de huidige technische maatstaven. De een ziet dat als een luie remake met vrijwel geen aanpassingen, de ander zal blij zijn dat Naughty Dog trouw blijft aan het bronmateriaal. We kunnen eindeloos discussiëren of de remake nodig is, maar we hoeven in ieder geval niet te discussiëren over welke uitvoering van deze moderne klassieker béter is."

Hieronder is een nieuwe trailer te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooi! laat maar komen. Ik ben afgeleopen jaar met een PS exclusive inhaalslag bezig door de PC releases. God of war, Horizon ZD, Days Gone, Uncharted, Spiderman en nu Last of Us. Ik hoop dat Horizon FW niet al te lang meer duurt.

0
test

Hier word ik blij van. Heb veel van de games die naar pc kwamen van Sony nog een keer gekocht, niet alleen omdat het zo fijn speelt maar ook om steun te betuigen. Ik wil hier meer van, en dat komt :)

0

Aanbevolen voor jou