Patch PlayStation 5-versie The Last of Us voegt verloren arm toe

Patch PlayStation 5-versie The Last of Us voegt verloren arm toe

Met dank aan oplettende fan

Naughty Dog heeft een patch uitgebracht voor de PlayStation 5-versie van The Last of Us: Part 1. De update voegt een verloren arm toe die in een notitie wordt vernoemd toe.

De Reddit-gebruiker Dat_Bokeh had in september een klacht over de Left Behind-dlc van de remake. In de dlc zijn verschillende notities over Private Ellis te vinden. Daarin wordt beschreven hoe hij in zijn arm werd gebeten door een geïnfecteerde, waarna zijn medesoldaat de arm moest amputeren om de infectie af te remmen.

“In het origineel kun je de arm vinden op een met bloed besmeurde brancard, waarna je Ellis’ lichaam met slechts een arm aantreft”, schreef Dat_Bokeh. “In de nieuwe remake zijn de notities allemaal aanwezig, maar de arm ligt niet op de brancard en het lichaam heeft beide armen.” Dat heeft Naughty Dog nu rechtgezet. 

The Last Of Us Part 1 is sinds 2 september uit op de PlayStation 5. De game is helemaal opnieuw opgebouwd, draait in 60 frames per seconde en heeft verbeterde AI. 

De remake kreeg van Lars Cornelis een 8,5 op Gamer.nl. "The Last of Us Part 1 is een nagenoeg exacte kopie van het origineel, maar dan volgens de huidige technische maatstaven. De een ziet dat als een luie remake met vrijwel geen aanpassingen, de ander zal blij zijn dat Naughty Dog trouw blijft aan het bronmateriaal. We kunnen eindeloos discussiëren of de remake nodig is, maar we hoeven in ieder geval niet te discussiëren over welke uitvoering van deze moderne klassieker béter is."

 

© Dwayne Vrancken

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@CroniC Hoezo? De arm wordt juist toegevoegd aangezien hij niet aanwezig was t.o.v. de originele game.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou