Open Roads uitgesteld naar 28 maart

Open Roads uitgesteld naar 28 maart

Game bevat stemmen van Keri Russell en Kaitlyn Dever

De indiegame Open Roads is uitgesteld naar 28 maart, zo hebben uitgever Annapurna Interactive en ontwikkelaar Open Roads Team aangekondigd.

De game stond eigenlijk gepland voor een release op 22 februari, maar het korte uitstel moet "de meest gepolijste ervaring voor spelers garanderen", zo valt op Engadget te lezen.

Open Roads is een verhalende game die draait om een roadtrip van Tess en haar moeder Opal. Samen met het duo verkennen spelers een familieverleden met een 'duister' geheim. In de game zijn onder andere actrices Keri Russell en Kaitlyn Dever te horen. Laatstgenoemde speelt ook de rol van Abby in het aankomende tweede seizoen van de The Last of Us-televisieserie.

Open Roads begon zijn ontwikkeling bij Fullbright, de ontwikkelaar van Gone Home. In 2021 kwam echter informatie naar buiten over het giftige werkgedrag van oprichter Steve Gaynor, waardoor verschillende werknemers vertrokken. In 2023 werd bekend dat Gaynor niet meer aan de game werkt. Hij behoudt de naam Fullbright, en de rest van het team werkt aan Open Roads onder de naam Open Roads Team.

Open Roads komt uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Hieronder kan een trailer die onlangs is verschenen bekeken worden.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou