Ontwikkeling current-gen-update The Witcher 3 nog steeds op schema

Ontwikkeling current-gen-update The Witcher 3 nog steeds op schema

De release van de current-gen-update voor The Witcher 3 moet nog steeds eind dit jaar verschijnen.

Dat zei CD Projekt Red-CEO Adam Kicinski tijdens een gesprek met investeerders op woensdag. De update - die nog altijd gepland staat voor eind dit jaar - loopt volgens Kicinski op koers. 

De update zou eigenlijk vorig jaar al uit moeten komen, maar werd uitgesteld naar het tweede kwartaal van 2022. In april werd de update opnieuw uitgesteld naar het eind van het jaar . Bovendien werd de ontwikkeling overgedragen aan Saber Interactie, die eerder verantwoordelijk was voor de Nintendo Switch-port van de game.

De current-gen-versie van The Witcher 3 wordt opnieuw uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X en S pc. Voor bestaande eigenaren van de game wordt de update gratis beschikbaar gesteld.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb hier zo veel zin in. Voor mij de meest echte game wereld waar ik ooit in rond heb mogen lopen. Worldbuilding van ongekend niveau. Tijd voor een derde playthrough.

0

@The_Stifmeister same here. Al wordt het voor mij de 2de playthrough dan. Kijk er nu al naar uit om dit op koude regenachtige dagen te gaan spelen!

0

@The_Stifmeister ben ik met je eens maar vind RDR2 ook op dat niveau zitten

0
test

@Ziminar Zeker! Ik heb alleen meer met de depressieve sfeer van The Witcher 3. Maar de wereld van RDR2 is inderdaad ook van ongekend hoog niveau.

0
test

@The_Stifmeister Voor mij ook een van de beste games die ik gespeeld heb qua wereld en beleving. Ik ben erg benieuwd naar de remaster aangezien het origineel qua gameplay wel erg verouderd aanvoelt.

0
test

@Fr3nzy het is geen remaster, het is een current gen upgrade. Meestal passen ze daar geen gameplay bij aan. Dat is het spel optimaliseren voor de moderne hardware, dus je krijgt dan zoals nu snellere laadtijden, hogere fps, verbeterde grafische opties en je hebt kans dat ze bijv gebruik gaan maken van controller opties zoals de dual sense.

0

@The_Stifmeister Ik hoop dat ze er echt wat mee toevoegen. Het lijkt me echter meer een goede PR stunt voor het nieuwe Witcher seizoen. Natuurlijk is het alsnog een fantastische game om nog eens door te spelen mocht het niet zoveel toevoegen.

0
test

Ik vraag me af hoe deze er uit gaat zien. Aangezien het zo lang duurt, hoop ik dat ze de ietwat stroeve besturing ook aanpakken. Achja, spelen ga ik hem zowiezo...

0

Aanbevolen voor jou