Ontwikkelaars uiten kritiek op Call of Duty-grap van Kratos-acteur

Ontwikkelaars uiten kritiek op Call of Duty-grap van Kratos-acteur

Tijdens The Game Awards stak Christopher Judge de draak met de lengte van de Modern Warfare 3-campagne

Tijdens The Game Awards maakte Christopher Judge, de acteur die Kratos in de God of War-games speelt, een grap ten koste van het eerder dit jaar uitgekomen Call of Duty: Modern Warfare 3. Dit is bij sommige ontwikkelaars in het verkeerde keelgat geschoten.

Judge was afgelopen donderdagnacht op het podium van The Game Awards te vinden om een prijs uit te reiken. Hij refereerde daar naar zijn speech van vorig jaar op The Game Awards toen hij een award voor beste acteerprestatie won, een speech die opvallend lang doorging. Dit jaar maakte hij de grap dat de speech langer duurde dan de campagne van Modern Warfare 3.

De grap kon op gelach van het publiek rekenen, maar op internet verscheen al snel kritiek over de opmerking. Verschillende ontwikkelaars vonden het een ongepaste grap en opperden daarbij ook dat Call of Duty-games over het algemeen beter verkopen en veel langer gespeeld worden dan God of War-spellen.

"Eerlijk gezegd hebben we veel erger te verduren gehad als (Call of Duty)-ontwikkelaars", zo meldde een anonieme ontwikkelaar. "Maar we verwachten dit niet van een gelijke, op een evenement dat de prestaties binnen de game-industrie dit jaar zo moeten vieren. Zeker met alle informatie die is uitgelekt over de ontwikkeling van het spel." Er gingen rond release veel berichten dat Sledgehammer Games Modern Warfare 3 in zestien maanden tijd moest ontwikkelen en werknemers daarvoor veel overuren moesten draaien.

Lees hier meer nieuws over The Game Awards.

View post on X
Watch on YouTube
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ach grapje moet kunnen toch. Dat de developers zo snel beledigd zijn zegt genoeg. God of war heeft meer prijzen gewonnen dan Call of duty in de afgelopen jaren. Off-topic: is het de moeite waard om een artikeltje te schrijven over de early access release van the day before? Heb hier volgens mij nog niks over voorbij zien komen, maar wat is dat slecht ontvangen. Was ook zeker wel te verwachten. Compleet anders dan beloofd

0
test

Het is altijd heel bitter en kinderachtig om te counteren met verkoopcijfers.

3
test

Ik heb je een plusje gegeven want een beetje raar dat je in de -1 stond. Volgens mij een cod fan die op zijn kleine pik was getrapt.

0
test

Heb hetzelfde nu dan maar bij jou gedaan. Jij had ook een -1 hahaha

0
test

Welkom in 2023 waarin humor verboden is. Ik moest er hard om lachen en moest meteen weer terugdenken aan die grap van Zachary Levi tijdens The Game Awards van 2017, waarin hij een sneer maakte naar microtransactions. https://www.youtube.com/watch?v=2vrgE9HreSA

[Reactie gewijzigd door Rainking op 10 december 2023 - 08:23]

1

Aanbevolen voor jou