Ontwikkelaar bevestigt per ongeluk mogelijke releaseperiode Spider-Man 2

Ontwikkelaar bevestigt per ongeluk mogelijke releaseperiode Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2 komt waarschijnlijk in de herfst van 2023 uit.

Jamie Mayer schreef op haar persoonlijke website dat ze aan Spider-Man 2 werkt en dat die game in de herfst van 2023 uitkomt. Dat is opvallend, want een releaseperiode was nog niet bevestigd - voorheen was alleen 2023 als releasejaar genoemd.

Inmiddels heeft Mayer de tekst op haar website veranderd naar '2023', maar er zijn screenshots genomen van de eerdere versie van de tekst, zo valt in onderstaande tweet te zien.

Gisteren bleek al dat een aankondiging rondom de PlayStation 5-game wel eens aanstaande kan zijn. Zo verscheen onlangs de PlayStation Store-pagina van de eerder onthulde game online, waardoor mensen de game op hun wenslijst konden zetten. 

Marvel's Spider-Man 2 werd vorig jaar in september onthuld tijdens een live presentatie van Sony. Sindsdien is het stil gebleven rondom de game. Het vervolg op Spider-Man en Spider-Man: Miles Morales draait zowel om Peter Parker als Miles Morales. Hoewel nog weinig bekend is, maakt de eerste trailer wel duidelijk dat Venom geïntroduceerd wordt in het spel.

Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok heb er wel zin in, hopelijk kan je de game ook spelen met venom.

0

Per ongeluk TM

0

Aanbevolen voor jou