Ontslagen bij The Callisto Protocol-studio Striking Distance

Ontslagen bij The Callisto Protocol-studio Striking Distance

In totaal treft de ontslagronde 32 werknemers

Er zijn 32 werknemers ontslagen bij Striking Distance Studios, de ontwikkelaar van The Callisto Protocol.

Eerder vandaag kwamen er al berichten op LinkedIn naar buiten van werknemers die claimden dat ze naar nieuw werk zochten. Inmiddels heeft een woordvoerder van uitgever Krafton aan IGN bevestigd dat er “strategische wijzigingen” plaats hebben gevonden binnen de studio om “meer kans op succes te creëren voor huidige en toekomstige projecten”. De ontslagronde treft zoals gezegd 32 werknemers.

The Callisto Protocol kwam afgelopen december uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game speelt zich in de toekomst af in een gevangeniskolonie op Callisto, een maan van Jupiter. Mensen moeten deze gevangenis, genaamd Black Iron Prison, zien te ontsnappen en diens verschrikkelijke geheimen ontdekken. Het spel werd door ontwikkelaar Striking Distance Studios, onder leiding van Glen Scofield - bekend van de Dead Space-reeks.

De game werd wisselend ontvangen – zo ontving het een 6,5 op Gamer.nl: "The Callisto Protocol is een degelijke spirituele opvolger van Dead Space die wel erg netjes binnen de lijntjes kleurt. Aan de intense actie of visuele pracht en praal zal het niet liggen, maar het gebrek aan originaliteit in zowel verhaal als gameplay is wel erg opzichtig. Doordat échte spanning moet wijken haalt het spel niet hetzelfde niveau als zijn grote voorbeeld. Dat resulteert in een avontuur dat je met plezier speelt, maar even snel weer bent vergeten."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou