Omega-update voor No Man's Sky nu beschikbaar

Omega-update voor No Man's Sky nu beschikbaar

Game is dit weekend gratis speelbaar voor iedereen

Hello Games heeft de nieuwe Omega-update voor No Man's Sky uitgebracht. Om dat te vieren kunnen mensen vanaf vandaag tot maandag gratis aan de slag met de game.

De Omega-update voegt een aantal nieuwe features aan de game toe, waaronder procedureel gegenereerde missies op planeten, de mogelijkheid om de kapitein te worden van een groot Dreadnought-schip en aanpassingen aan het Expedition-systeem. Expeditions - een soort campagnes binnen de game van meerdere uren die eerst vrij los stonden van het hoofdspel - zijn nu toegankelijk via een nieuw scherm in de Space Anomaly-lobby.

Daarbij is de grootste trekpleister van de update de nieuwe Omega Expedition. Deze campagne is extra toegankelijk voor nieuwe spelers en introduceert allerlei mechanieken uit de game aan hen - ideaal voor nieuwkomers die de game dit weekend gratis uitproberen. Meer informatie over de update is hier te vinden.

Alle geboekte progressie in het gratis weekend kan meegenomen worden naar de betaalde versie van de game, en het spel is op dit moment voor de helft van de prijs verkrijgbaar op PlayStation, Xbox, Switch en pc.

Watch on YouTube
No Man's Sky

No Man's Sky kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe geweldig deze game is (geworden). Aantal weken geleden gekocht in een sale en ik kan niet stoppen met spelen. Dit is wat Star Citizen al jaren beloofd (maar nooit waar zal maken). Echt een fantastische en ongelofelijk uitgebreide game. Onvoorstelbaar wat een ommezwaai het ontwikkelteam heeft gemaakt sinds de launch.

0
test

Deze game is niks mij. Eén keer in leen weekend geprobeerd maar kwam er niet in. Wel vond ik het een schitterend concept. Maar wat ik wel enorm bewonderenswaardig vind is hoe de studio hiermee omgaat. Zoveel ondersteuning zie je bijna nooit. Veel studio’s zouden na het start debacle hebben opgegeven en naar een andere game zijn gegaan, Maar deze nam juist de kritiek ter harte en wilde hun visie waarmaken. En met succes. Want ook al vind ik de game niet mijn ding is het geweldig wat deze mensen doen om hun passie waar te maken. Kunnen veel studio’s nog heel erg veel van leren.

0

Aanbevolen voor jou