No Return-modus in The Last of Us: Part 2 Remastered is 'stressvol'

No Return-modus in The Last of Us: Part 2 Remastered is 'stressvol'

'We raden bangeriken af het te spelen'

Naughty Dog laat weten dat de nieuwe No Return-modus in het aankomende The Last of Us: Part 2 Remastered "stressvol" is.

Het bedrijf deelde een korte nieuwe video van de nieuwe modus - hieronder te bekijken - en senior character designer Del Walker deelde de trailer vervolgens en meldde het volgende: "Ik denk niet dat jullie klaar zijn voor hoe stressvol deze survivalmodus is. We raden bangeriken af het te spelen."

Toen de remaster van de game werd aangekondigd, werd de No Return-modus al bekendgemaakt. Hierin moeten spelers zo lang mogelijk zien te overleven in diverse omgevingen uit het hoofdspel, en bestuurt men diverse personages uit de game. Het gaat om Ellie, Joel, Abby, Dina, Jesse, Mark, Lev, Manny, Yara, Mel en Tommy.

The Last of Us: Part 2 Remastered verschijnt op 19 januari voor PlayStation 5 en draait in 4K in Fidelity Mode en 1440p upscaled naar 4K in Performance Mode. Ook is er een optie voor televisies die VRR ondersteunen om de framerate te ontgrendelen. Ook bevat de game nieuwe content, zoals de bovengenoemde No Return-modus en de Lost Levels - gebieden die nooit zijn afgemaakt voor het oorspronkelijke spel. Laadtijden zijn korter en via de DualSense-controller is haptische feedback mogelijk. PS4-eigenaren van The Last of Us: Part 2 kunnen voor 10 euro upgraden naar de PS5-versie.

View post on X
The Last of Us: Part 2 Remastered

The Last of Us: Part 2 Remastered kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vond de Last Of Us games echt leuk om te spelen maar dit klinkt weer als een cashgrab. Dat terwijl God Of War, ook van een Sony studio, dan wel gratis DLC krijgt.

[Reactie gewijzigd door Ryme op 5 januari 2024 - 15:49]

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

1
test

Als je TLoU2 als hebt kost het je een 10tje. Een 10tje. Voor een boel aan content en een geupgrade game. Ik snap eerlijk niet waar je hier zo moeilijk over doet

2

Aanbevolen voor jou