Nieuwe update Dying Light 2 moet spelers 'laten poepen' van angst

Nieuwe update Dying Light 2 moet spelers 'laten poepen' van angst

Aldus de ontwikkelaar

Ontwikkelaar Techland wil een aankomende update van Dying Light 2 enger maken dan ooit.

Dat zegt regisseur Tymon Smektała in gesprek met website TheGamer. De ontwikkelaar wil 'alles uit de kast halen' met nieuwe 'gameplaymechanismes, visuele trucjes en geluidseffecten' waarvan spelers 'in hun broek poepen' van angst.

"Horror is een gigantisch onderdeel geworden van Dying Lights DNA, dus dat blijven we in de toekomst in de ervaring behouden", zegt Smektała. De volgende update richt zich daar dan ook volkomen op. "We verbeteren onze nachtervaring en maken die nog enger. We hopen dat we zo een spannende ervaring maken waarvan spelers in hun broek poepen."

De update zou komende zomer uit moeten komen. Dying Light 2 kwam in februari 2022 uit en kreeg een 8 in onze recensie van Ruan Moleman: "Dying Light 2: Stay Human maakt freerunnen leuker en creatiever. Door meer controle te bieden zijn Hoofd- en zijmissies verrassend boeiend en diepgaand. De personages komen door uitstekend schrijf- en stemwerk goed uit de verf en de speler wordt meermaals in conflict gebracht door de vele keuzes die écht impact hebben op het verhaal. Het prachtige Villedor leent zich uitstekend voor oneindig veel freerunplezier, met of zonder vrienden."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou