Nieuwe trailer van Visions of Mana uitgebracht

Nieuwe trailer van Visions of Mana uitgebracht

Game verschijnt deze zomer op PS5, PS4, Xbox Series en pc

Square Enix heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor het aankomende Visions of Mana.

In de iets meer dan een minuut durende trailer wordt onder andere de nadruk gelegd op de nieuwe spelwereld die spelers kunnen verkennen, de gevechten en de verschillende moves die spelers kunnen gebruiken.

Visions of Mana werd eind vorig jaar tijdens The Game Awards aangekondigd. Het gaat om een compleet nieuw deel in de geprezen Mana-reeks - het is daarbij het eerste nieuwe hoofddeel binnen de franchise in meer dan vijftien jaar tijd.

Visions of Mana keert terug naar de actie-rpg-roots van de serie. Spelers maken een nieuw avontuur mee met protagonist Val, een 'soul guard' die zijn jeugdvriend moet beschermen. Die persoon is namelijk door de Faerie gekozen als de ARlm of Fire die naar de Tree of Mana moet reizen om de manaflow opnieuw tot gang te brengen.

De game bevat real-time 3D-gevechten en komt in de loop van deze zomer naar Steam, Microsoft Store, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X en S. Een precieze releasedatum is nog niet aangekondigd.

De Mana-reeks ontstond in 1991 als de spin-off Final Fantasy Adventure. In Europa werd de game hernoemd naar Mystic Quest. Het spel had veel weg van de The Legend of Zelda-reeks van Nintendo.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mss even verduidelijken dat het over Mystic Quest op Gameboy ging die in japan niets met FF te maken had. Die op SNES was wel turnbased en wel een FF spinoff. Seiken Densetsu 1 kreeg in de US wel de naam Final Fantasy Adventure maar volgens wat ik me herinner is de Mana-reeks losstaand van FF. Seiken Densetsu 2 kwam hier dan weer uit onder de titel Secret of Mana op SNES. SD3 bleef helaas in Japan omdat de amerikaanse tak van Square toen Secret of Evermore had gemaakt en liever die als vervolg voor Mana in de markt zette ... als ik het me allemaal goed herinner na al die jaren.

0
test

ik vind de combat best veel op de die van de Tales series lijken.

0

Aanbevolen voor jou