Nieuwe trailer van Destiny 2: The Final Shape uitgebracht

Nieuwe trailer van Destiny 2: The Final Shape uitgebracht

Bungie heeft afgelopen week een nieuwe trailer van Destiny 2-uitbreiding The Final Shape gepubliceerd.

De trailer toont vooral beelden van de locatie waar de uitbreiding zich afspeelt, oftewel in de kern van de Traveler. De trailer toont ook dat mensen die de uitbreiding reserveren, meteen een exotische fusie-rifle genaamd de Tessellation ontgrendelen.

The Final Shape is de achtste uitbreiding voor de game en moet het verhaal van de Light and Darkness-saga afronden. Dit verhaal loopt al sinds de eerste Destiny. In de uitbreiding zullen Guardians het opnemen tegen The Witness in het hart van de Traveler. In maart 2024 moet ook een nieuwe raid uitkomen. Daarbij verschijnt op dezelfde dag als de raid een nieuwe World First Race. The Final Shape komt op 27 februari 2024 uit.

Afgelopen augustus kondigde Bungie al aan dat het de toekomstige structuur van Destiny 2 op de schop gooit. In plaats van seizoenen komen er episodes. De eerste episode moet in maart verschijnen. In 2024 komen er drie verschillend episodes uit: Echoes, Revenant en Heresy. Elke episode is een losstaand verhaal bestaande uit drie hoofdstukken. Daarmee worden niet alleen losse eindjes van de Light and Darkness-saga opgeruimd, maar ook nieuwe content en beloningen geïntroduceerd - volgens Bungie meer dan in voorgaande seizoenen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou