Nieuwe trailer van actie-rpg Lost Soul Aside uitgebracht

Nieuwe trailer van actie-rpg Lost Soul Aside uitgebracht

Game komt in ieder geval naar PlayStation 5 en pc, maar een releasedatum is nog niet bekend

Sony Interactive Entertainment en Ultizero Games hebben tijdens de ChinaJoy-beurs een nieuwe trailer van de aankomende game Lost Soul Aside uitgebracht.

De trailer is op moment van schrijven niet door Sony zelf op internet gepubliceerd, maar websites als Gematsu hebben hem wel online staan.

Lost Soul Aside werd in 2016 aangekondigd als een eenmansproject van Yang Bing en zijn studio Ultizero games. Het aantal werknemers is sindsdien gestaag gegroeid en is onder andere muziek van Devil May Cry-componist Cody Matthew Johnson in de game te horen. Het is al geruime tijd bekend dat Sony de game wereldwijd uitgeeft in een poging meer licht te schijnen op games die in China ontwikkeld zijn.

Het verhaal van Lost Soul Aside draait om een oorlog die tien jaar geleden monster in de wereld introduceerde. Spelers stappen in de schoenen van Kazer, die zijn kristallen draak in objecten als een zwaard kan veranderen. De gameplay is daarmee volledig gericht op snelle hack 'n slash-actie.

Lost Soul Aside komt naar PlayStation 5 en pc. Een PlayStation 4-versie werd in het verleden ook genoemd, maar nu niet meer - het is dan ook waarschijnlijk dat deze versie is geannuleerd. Een releasedatum is nog niet bekend.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou