Nieuwe trailer interactieve serie Silent Hill: Ascension vrijgegeven

Nieuwe trailer interactieve serie Silent Hill: Ascension vrijgegeven

En een berg informatie

Konami heeft een nieuwe trailer uitgegeven van Silent Hill: Ascension.

De interactieve serie werd vorig jaar aangekondigd, maar tot nu toe was er weinig over bekend. Nu weten we dat de serie nog dit jaar uit moet komen.

Op de website van de game is te lezen dat Silent Hill: Ascension meerdere hoofdpersonages over de hele wereld volgt, die worden geplaagd door nieuwe en angstaanjagende Silent Hill-monsters. Deze monsters verschuilen zich in de schaduw en willen mensen, hun kinderen en hele dorpen verorberen.

Volgens de site zullen de acties van miljoenen spelers de uitkomst van de serie bepalen. Het publiek bepaalt dus wie de serie overleeft. "Zelfs de makers van Silent Hill: Ascension weten niet hoe het af zal lopen. Het lot van de personages ligt in de handen van het publiek. Een wereldwijd publiek heeft directe en permanente invloed op het lot van de personages en het verhaal."

Het is op moment van schrijven niet duidelijk op welke platforms de serie verschijnt en hoe het publiek de keuzes maken. De serie wordt gemaakt in samenwerking met Bad Robot Games van J.J. Abrams, streamingsoftwarebedrijf Genvid en dj2 Entertainment.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Het heeft alleen zo bizar weinig met Silent Hill te maken. Mist + monsters = Silent Hill lijkt de formule geworden te zijn. Wel een leuk idee verder hoor, maar ik vraag me af of men heeft geleerd van het verleden zoals Ultima Online waar mensen spontaan alle dieren in de wereld gingen uitmoorden "omdat het kon". Als er een manier is om de game compleet te derailen dan gaat dit gebeuren.

0

Aanbevolen voor jou