Nieuwe The Crew Motorfest-trailer zet de game uiteen

Nieuwe The Crew Motorfest-trailer zet de game uiteen

Racegame komt op 14 september uit op pc, PS5, PS4, Xbox Series en Xbox One

Ubisoft heeft een zeven minuten durende trailer van het aankomende racespel The Crew Motorfest uitgebracht.

De nieuwe video is hieronder te bekijken. De game werd begin dit jaar al aangekondigd, maar eerder deze week onthulde Ubisoft meer details en gameplay tijdens Ubisoft Forward. De openwereldracegame speelt zich af op het eiland O’ahu. De ontwikkelaar omschreef de locatie eerder al als “de perfecte speelplaats om samen plezier te hebben met voertuigen: racen door de straten van Honolulu, over de vulkaanhellingen scheuren, op avontuur gaan in een regenwoud, driften over de bergweggetjes of chillen op een zonnig strand."

Volgens de ontwikkelaar is de wereld gevuld met ontelbare uitdagingen en brengt de game de meest diverse line-up aan auto's tot nu toe. Spelers kunnen hun autocollectie uit The Crew 2 kosteloos overzetten naar The Crew Motorfest. Bekijk de nieuwe beelden hieronder.

The Crew Motorfest wordt gemaakt door Ivory Tower en komt op 14 september uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Amazon Luna. 

Ruan Moleman schreef onlangs een preview over de game: "We konden tijdens de hands-on echter niet vrij rondrijden in Oahu, waardoor de samenhang van deze playlists met de rest van de wereld en diens activiteiten ons nog niet duidelijk werd. De playlists konden via een menu benaderd worden, maar lijken ook in de wereld zelf te vinden te zijn. De playlists dienen in ieder geval als kleine campagnes waarbij je gaandeweg nieuwe races vrijspeelt voor de playlist in kwestie. Het moge duidelijk zijn dat alles in de game draait om die playlists."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

The Crew Motorfest

The Crew Motorfest kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hmm... nou ben ik al even geleden gestopt met Forza Horizon 5 (Alles behaald wat niet wekelijks vernieuwd zal worden) Maar dit lijkt mij toch echt een exacte kopie... Ben benieuwd hoeveel dit gaat toevoegen. En waar zijn de boten/vliegtuigen?!

0
test

In de bovenstaande trailer zie ik een boot op 5.45. En dat het op Forza Horizon lijkt vind ik juist wel positief aangezien die serie niet uitkomt op PS5 en deze wel. Kan wel weer een leuke arcade racer gebruiker na het zeer beperkt houdbare NFS Unbound.

0
test

Ja ik denk inderdaad dat ze precies in dat gat proberen te springen. Een Forza clone naar PS5 brengen.

0

Ik heb meegedaan met het insider program en het is inderdaad een beetje opgezet als forza met die festivals maar als je crew 2 hebt gespeeld dan weet je eigenlijk al wel wat je kan verwachten van deze game. Forza heeft een wat een wat nauwkeurig besturingssysteem, ik zeg niet simulatie maar je kan daar wel veel fijner touren door de map en dat lukt met motorsport nog niet echt. Geen kans gehad om het nog met stuurtje te proberen maar deze worden nu wel echt goed ondersteund en ook in cockpitview beweegt je stuur nu goed mee.

0

Aanbevolen voor jou