Nieuwe Spider-Man 2-patch lost bug rondom savedata op

Nieuwe Spider-Man 2-patch lost bug rondom savedata op

De bug kwam vooral voor na de release van de New Game Plus-modus

Insomniac Games heeft een patch voor Marvel's Spider-Man 2 uitgebracht waarmee onder andere een bug die savefiles liet verdwijnen wordt weggepoetst.

Het gaat om versie 1.002.003 van de game. Sommige spelers hebben sinds de release van de New Game Plus-modus eerder dit jaar hun savedata verloren. De patch moet korte metten maken met deze bug. Verder worden er diverse andere bugs weggepoetst. De volledige patch notes zijn hier te vinden.

Marvel's Spider-Man 2 verscheen afgelopen najaar op PlayStation 5. Zowel Peter Parker als Miles Morales hebben belangrijke rollen in de game - mensen kunnen schakelen tussen de twee helden. Beide Spider-Mans hebben ook nieuwe moves. Spelers verkennen niet alleen Manhattan, maar ook Queens en Brooklyn in de game.

Erik Nusselder gaf een 8 aan de PS5-game: "Spider-Man 2 is een vervolg volgens het boekje. Het biedt meer van alles wat in de vorige delen zo goed werkte. Dat levert een ontzettend goed en vloeiend speelbaar spel op waar het plezier vanaf spat, maar Insomniac maakt vaak wel de allerveiligste keuzes, waardoor de game niet vaak verrast."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou