Nieuwe Spider-Man 2-beelden in Across The Spider-Verse

Nieuwe Spider-Man 2-beelden in Across The Spider-Verse

(Spider-)Verse beelden

In Spider-Man: Across The Spider-Verse zijn nieuwe beelden gespot van Insomniacs Spider-Man 2.

Dit artikel bevat zeer minimale spoilers voor Spider-Man: Across The Spider-Verse.

In Spider-Man: Across The Spider-Verse is te zien dat Ganke, een vriend van Miles Morales, Spider-Man 2 speelt op een PlayStation 5. De beelden komen echter niet uit de recente showcase van de game, merkten fans op. 

Toen dit op Resetera opgemerkt werd, volgde er een reactie van niemand minder dan James Stevenson, een van de ontwikkelaars van de games. Die meldt dat de beelden inderdaad nieuw zijn. Hoewel het slechts gaat om een paar seconden beeldmateriaal, kun je in Spider-Man: Across The Spider-Verse dus de nieuwste beelden van Spider-Man 2 spotten.

Eerder vandaag werd al bekend dat de kaart van Spider-Man 2 ongeveer twee keer zo groot wordt als die van de voorgangers. De game verschijnt waarschijnlijk in de herfst van dit jaar, al blijft een definitieve releasedatum vooralsnog uit.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Spoilers: Ganke speelt dus een spel waarvan het hoofdpersonage (Peter Parker 1048) iemand is die ook naar andere universums kan gaan en ook de Miles van deze films, Ganke z'n vriend dus, ontmoet. Ik ben benieuwd of Insomniac het multiversum en deze films ooit als canon zal erkennen.

0
test

Dat stukje van venom was grappig. Dus ja het kan.

0

Aanbevolen voor jou