Nieuwe Sand Land-trailer toont bosrijke omgevingen

Nieuwe Sand Land-trailer toont bosrijke omgevingen

Game komt op 26 april uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc

Er is een nieuwe trailer van de aankomende actie-rpg Sand Land uitgekomen. Hierin staan vooral bosrijke omgevingen centraal.

Voorgaande trailers van de game legden vooral de nadruk op de woestijn waar het spel zich voor een aanzienlijk gedeelte afspeelt. In deze nieuwe trailer komt echter 'Forest Land' voorbij, inclusief een stad die spelers kunnen verkennen.

In Sand Land kruipen spelers in de huid van de duivelprins Beelzebub, sheriff Rao en de demon Thief. Samen gaan ze op zoek naar een verborgen waterbron midden in de woestijn. Het spel biedt een real-time vechtsysteem en verkenbare gebieden. Spelers zullen daarbij geval een scala aan voertuigen tot hun beschikking hebben om de spelwereld te doorkruisen en tijdens gevechten in te zetten. Ze kunnen uitgerust worden met allerlei wapens en hulpmiddelen om de verschillende uitdagingen in de woestijn het hoofd te bieden.

Sand Land is een korte mangareeks die in 2000 wekelijks verscheen in het Japanse Shonen Jump-tijdschrift. De onlangs overleden Dragon Ball-bedenker en Dragon Quest-ontwerper Akira Toriyama schreef en illustreerde de reeks. Het verhaal draait om een woestijnwereld waarin zowel mensen als demonen te kampen hebben met een extreem tekort aan water. ILCA, een studio die eerder aan Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl en One Piece Odyssey werkte, ontwikkelt het spel.

Sand Land verschijnt op 25 april in Japan en 26 april in de rest van de wereld. De game komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Een gratis demo kan sinds deze week gedownload worden.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou