Nieuwe PlayStation 5-controller met verbeterde batterijduur uitgelekt

Nieuwe PlayStation 5-controller met verbeterde batterijduur uitgelekt

De controller zou dezelfde prijs krijgen als de huidige versie van de DualSense

Sony werkt mogelijk aan een nieuwe versie van de DualSense-controller met een verbeterde batterijduur.

Op de Canadese Best Buy-website wordt een controller genaamd 'PS5 v2 DualSense Wireless Controller' weergegeven. De controller moet dezelfde features als de huidige DualSense bieden, maar dan met "een exceptionele batterijduur van twaalf uur". Dat is opvallend, want de huidige DualSense-controller gaat maar zo'n drie tot zes uur mee voordat hij opgeladen moet worden.

Verder zou de controller worden geleverd met een oplaadstation, al speculeren sommige fans dat dit niet kan kloppen, en zou de doos waarin de controller geleverd wordt iets kleiner zijn - al is er waarschijnlijk geen verschil in het formaat van de controller zelf. De controller zou volgens Best Buy evenveel gaan kosten als de reguliere DualSense-controller.

Sony heeft de nieuwe controller op moment van schrijven nog niet officieel aangekondigd.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

ik ga nu ook dit kaartje aan de PlayStation hangen. Meer gadgets dan games. Portal, vr2,edge controller, pulse earbuds, allemaal leuk en mooi, maar we willen nu toch wel weer games.

1
test

Pulse headset vergeet je nog en de plates 😂😉. Maar vraag me af of het allemaal wel verkoopt, de headset geloof ik wel maar de buds enportal en vr2 volgens mij loopt het niet zo allemaal.

0

uuh hoe kom je erbij dat de earbuds en portal niet verkopen? Earbuds zijn nog nauwelijks uit en de Portal verkoopt juist goed, dat was namelijk al bevestigd. Een headset of earbuds of zelfs de Portal zijn geen hardware accessoires die tientallen miljoenen hoeven te verkopen om winst te maken.

-3

ja dat is het juist het verkoopt allemaal wel goed. Portal is al uitverkocht op PlayStation direct

1

Ik kan er ook niet echt heel veel over terugvinden in hoeverre de accessiores verkopen, ik begrijp dat de Portal in november in Amerika het 4e best verkochte hardware was qua gaming geloof ik. https://www.pushsquare.com/news/2023/12/ps-portal-was-the-usas-fourth-best-selling-system-in-november "PlayStation Portal debuted as the #4 best-selling hardware platform of November with the limited quantities available at launch selling out" Dat ie uitverkocht is zegt niet altijd wat, Apple paste ook trucjes toe om de indruk te wekken dat een bv. een iPhone heel goed verkocht door eer bewust weinig te maken waardoor mensen blijkbaar last van fomo kregen en er ook eentje wilde hebben. Of dat ook voor de Portal geldt weet ik natuurlijk niet, sowieso is het lastig in te schatten want we weten niet wat Sony als target had.

0
test

Nou waar ik me dat afvraag, nou marktplaats staat er vol mee nieuw en gebruikt, dus dat ie bij Sony uitverkocht is, kan komen door scalpers of mensen die ps fan zijn en meteen kopen (deed ik vroeger ook bij ps producten). Dat marktplaats er vol mee staat kan zijn door scalpers of mensen die hem kochten en tegen vinden vallen en nu al weg doen. Laten we kijken hoe de verkopen zijn na een jaar maar ik krijg de indruk dat de meeste mensen dit product gaan skippen. Dan over het andere dit soort producten moeten echt wel veel verkopen om r&d, marketing, productie en shipping kosten terug te verdienen, dus een paar miljoen keer zou de portal toch echt wel moeten halen om kosten te denken gok ik dan zo.

0

Ik zie wat je bedoelt er staan er nogal wat op marktplaats inderdaad, maar zonder harde aantallen te weten hoeveel er in Nederland verkocht zijn is het lastig een inschatting te maken wat de verhouding is tussen hoeveel mensen de Portal naar tevredenheid gebruiken. Als het waar is dat veel scalpers de Portal op grote schaal hebben opgekocht dan is dat irritant voor zowel de gamers, de prijs gaat immers omhoog, en Sony gaat er meer produceren zonder ze straks kwijt te kunnen.

0
test

ik zeg niet perse dat het zo is dat scalpers er vol mee aan de haal zijn, maar goed sluit het niet alles kan met tech en populaire merken zoals ps Apple Nike en zo voorts. Weet ook niet de aantallen maar zag er gewoon heel veel op marktplaats staan en andere sites.

0

nee bij PlayStation direct kan je alleen via je account kopen 1 per klant dus het is zeer onwaarschijnlijk dat dit door scalpers is gebeurd. De vr2 begon goed maar nu de games en support uitblijft gaan de verkopen nu natuurlijk ook tegenvallen. Geen half life Alyx, AC Nexus en Asgard wrath 2 zijn in mijn ogen gemiste kansen. Dat er intern niet lekker loopt bij Sony is duidellijk, maar ik ben er van overtuigd dat er nog een hoop goede exclusisves komen deze generatie

0
test

Een controller met verbeterde accuduur is hier anders erg welkom. Ik doe hooguit 5 uur met een volle controller.

0
test

Hopelijk ook in zwart dan koop ik hem meteen, want de batterij van duelsense is echt bar slecht.

1
test

Echt he, ik denk dat ik niet langer dan 5 uur met een opgeladen controller doe.

1

Aanbevolen voor jou