'Nieuwe Mass Effect verschijnt pas in 2029'

'Nieuwe Mass Effect verschijnt pas in 2029'

Bioware bracht eerder deze week een nieuwe teaser uit

Journalist Jeff Grubb claimt dat de nieuwe Mass Effect pas in 2029 uitkomt.

Dat meldde hij in een nieuwe aflevering van Game Mess Mornings, die hieronder bekeken kan worden (vanaf 28 minuten en 40 seconden). Grubb legt uit dat hem is verteld dat de game ongeveer even ver ontwikkeld is als Dragon Age: Dreadwolf toen het in 2018 werd aangekondigd. Die game komt voor zover bekend volgend jaar. "Dus reken maar uit", meldde Grubb, waarna hij 2029 als mogelijk releasejaar noemde.

Bioware bracht eerder deze week een korte teaser van de nieuwe Mass Effect uit. Buiten een personage dat rondloopt viel er echter niets te zien in de video. Grubb meent dat die video louter vanwege N7 Day, dat eerder deze week was, is uitgebracht. "Je kunt je afvragen of ze het een goed idee vonden om deze video uit te brengen. Maar ik kan mij voorstellen dat fans liever deze video hadden gekregen, dan helemaal niets."

Verdere details over de nieuwe Mass Effect zijn er nog niet. Er gaan wel geruchten dat Commander Shepard, die de hoofdrol speelde in de oorspronkelijke Mass Effect-trilogie, terugkeert.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Holy shit! En dan nu al een teaser trailer. 😂 Nou ja, laat ze er maar hun tijd voor nemen.

[Reactie gewijzigd door Bart81 op 9 november 2023 - 16:29]

0
test

Ja echt he ze doen zelfde als bethasda met tes 6 deed 😉😂

1

Ja, dat was ook stom. 😋

0
test

Verdere details over de nieuwe Mass Effect zijn er nog niet. Er gaan wel geruchten dat Commander Shepard, die de hoofdrol speelde in de oorspronkelijke Mass Effect-trilogie, terugkeert. ik wist het die ene theorie gaan ze wss toch canon maken. Die teaser vind ik wel er raar uitzien alsof het door een AI was gemaakt.

0

Aanbevolen voor jou