Nieuwe Lords of the Fallen-patch neemt eindbazen op de schop

Nieuwe Lords of the Fallen-patch neemt eindbazen op de schop

Ook is het lock-on-systeem verbeterd

Er is een nieuwe update voor Lords of the Fallen uitgebracht, waarmee onder andere de eindbazen aangepast worden.

Update v.1.1.326 belooft een "complete revisie van alle bazen". Volgens de ontwikkelaar boden de bazen in het spel in eerste instantie te weinig uitdaging - die feedback zou men van spelers hebben vernomen. "Nu moeten ze wel de juiste hoeveelheid uitdaging bieden." Alle bazen doen ongeveer tien procent meer schade en en hebben tien tot twintig procent meer health.

Verder is er een nieuwe versie van het lock-on-systeem toegevoegd. Op release werd dit systeem bekritiseerd omdat deze zich grillig zou gedragen, en dat zou met de update opgelost moeten zijn. Spelers kunnen daarbij schakelen tussen vier verschillende prioriteiten in het lock-on-systeem - bijvoorbeeld om vijanden die dichtbij de speler staan voorrang te geven, of vijanden die middenin het scherm te zien zijn. De volledige patch notes zijn hier te vinden.

Onlangs toonde ontwikkelaar Hexworks al plannen voor gratis content die naar de game komt. Die plannen zijn hier te bekijken. Lords of the Fallen is verkrijgbaar op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had de trailers en gameplay trailers gecheckt voor de game, en had 'em dan ook dag 1 aangeschaft. Was eerlijk gezegd verbaast over hoe saai en "meh" de game was. Heb de game dan ook maar weer verkocht na 4 uur. Zonde!

0

Aanbevolen voor jou