Nieuwe Lara Croft uit aankomende Tomb Raider-game lijkt te zijn onthuld

Nieuwe Lara Croft uit aankomende Tomb Raider-game lijkt te zijn onthuld

Crystal Dynamics werkt al geruime tijd aan de Unreal Engine 5-game

Er is nieuwe artwork op de officiële Tomb Raider-website gedeeld, waaruit mogelijk blijkt hoe Lara Croft er in de aankomende nieuwe game uit gaat zien.

Mensen kunnen zich inschrijven op de officiële Tomb Raider-website, en wanneer men lid geworden is kan het artwork worden bekeken. Het personage draagt in het artwork haar iconische blauwe tanktop en ze heeft twee geweren vast. Ook toont de website het vernieuwde logo.

Crystal Dynamics werkt al geruime tijd aan een nieuwe Tomb Raider-game die op Unreal Engine 5 draait. Amazon Games gaat het spel uitgeven, maar verder zijn er nog nauwelijks officiële details bekend. In een ouder persbericht werd het volgende gemeld: "Het bevat alle elementen die de Tomb Raider-reeks een van de meest vereerde franchises in gaming heeft gemaakt. Spelers besturen een zelfverzekerde en multidimensionale heldin in een omgeving waarin verkenning en creatief routes vinden wordt beloond. Er zijn duizelingwekkende puzzels om op te lossen en er is een grote variatie aan vijanden om het tegen op te nemen."

Tomb Raider-fans kunnen sinds gisteren overigens aan de slag met Tomb Raider 1-3 Remastered, een pakket met de eerste drie Tomb Raider-games. De graphics zijn verbeterd, al kan men op elk moment wisselen naar het oorspronkelijke uiterlijk van de games. Daarbij worden de uitbreidingen The Unfinished Business, The Gold Mask en The Lost Artifact meegeleverd.

Tomb Raider
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb me goed vermaakt met de 3 games van de laatste reboot dus ook naar deze ben ik weer benieuwd. Maar met de nieuwe website komt er vast binnenkort meer info. :)

0

Aanbevolen voor jou