Nieuwe horde-modus voor Destiny 2 onthuld

Nieuwe horde-modus voor Destiny 2 onthuld

Komt op 9 april voor iedereen beschikbaar

Bungie heeft Onslaught onthuld, een nieuwe horde-modus voor Destiny 2 die vanaf 9 april voor alle spelers beschikbaar komt.

De modus maakt onderdeel uit van de Into the Light-update en werd via een livestream onthuld. Destiny 2 heeft eerder al wel tijdelijke horde-modi gehad, maar Onslaught blijft vanaf 9 april permanent in de game beschikbaar. Het is daarbij net als de basisgame geheel gratis.

Spelers moeten in teams van drie golven aan vijanden die door de Witness worden gestuurd zien te verslaan. Reguliere potjes bevatten tien golven aan vijanden, terwijl er ook een speciale variant is met vijftig golven. Er zal ook een hogere moeilijkheidsgraad van Onslaught beschikbaar komen.

De modus speelt zich af op bestaande, aangepaste maps uit de Crucible, em spelers kunnen tussen golven door allerlei defensieve maatregelen treffen, waaronder het plaatsen van turrets en struikeldraad.

In onderstaande livestream wordt uitgebreide gameplay getoond van Onslaught.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Bungie was een van de eerste destijds die een dergelijke modus in hun games had gedaan (Halo ODST en Reach) dus niet helemaal verassend om te zien gezien het succes van Helldivers 2.

0

Aanbevolen voor jou