Nieuwe Grand Theft Auto 6-screenshots en info mogelijk op komst

Nieuwe Grand Theft Auto 6-screenshots en info mogelijk op komst

Fans speuren de code van de Rockstar-website af

Fans van de GTA-franchise lijken bewijs te hebben gevonden dat er ergens binnenkort nieuwe screenshots en informatie van Grand Theft Auto 6 wordt gedeeld.

Op Reddit toont iemand code afkomstig van de officiële website van Rockstar Games. Daarin zijn 'placeholder links' te vinden die mogelijk bedoeld zijn voor nieuwe screenshots. Ook zijn er placeholder links voor de mogelijke boxart van de game gespot, en wordt er in de code vermelding gemaakt van 'releasedatum'.

Hoewel niets nog bevestigd is, speculeren fans hierdoor dat ergens binnenkort nieuwe informatie en media rondom Grand Theft Auto 6 naar buiten wordt gebracht.

Eind vorig jaar werd de eerste trailer van Grand Theft Auto 6 uitgebracht. Toen werd gemeld dat de game gepland staat voor release in 2025 op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. In het spel verkennen spelers een fictieve versie van Miami - oftewel Vice City - met twee hoofdpersonages, Lucia en Jason. Onlangs meenden fans nog de acteurs die deze rollen vertolken te hebben gevonden.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou