Nieuwe Grand Theft Auto 6-beelden uitgelekt

Nieuwe Grand Theft Auto 6-beelden uitgelekt

In de beelden is in ieder geval een stad te zien

Er zijn nieuwe beelden van Grand Theft Auto 6 op social media verschenen, een paar dagen voordat de officiële trailer uitkomt.

De beelden zijn naar verluidt verspreid door een vriend van de zoon van Aaron Garbut, hoofd van ontwikkeling en mede-studiohoofd bij Rockstar North. In de korte video die voornamelijk op TikTok wordt verspreid is een stad te zien, waarbij de camera vrij bewogen kan worden - het gaat dan waarschijnlijk ook om een speciale versie van de game voor de ontwikkelaars.

De beelden staan zover bekend los van de vorig jaar uitgelekte beelden. Op plekken als gameforum ResetEra en social media zoals X worden de beelden gedeeld, al is Rockstar voor zover bekend bezig met de lek zo snel mogelijk in te dammen.

Rockstar liet afgelopen vrijdag weten dat de eerste officiële Grand Theft Auto 6-trailer op dinsdag 5 december vanaf 15:00 uur online is te zien. Rockstar kondigde vorig jaar al aan dat het aan “een nieuw deel in de Grand Theft Auto-reeks” werkte, al werd er toen geen verdere informatie gegeven. Wel lekte er beelden van een vroege versie van de game uit, waarmee eerdere geruchten over een mannelijk en vrouwelijk hoofdpersonage en Vice City (Miami) als setting bevestigd leken te worden.

Een mogelijke releasedatum van Grand Theft Auto 6 is nog niet bekend. Uitgever Take-Two Interactive gaf eerder echter al aan tussen april 2024 en maart 2025 “baanbrekende games” uit te willen geven.

Lees hier alle geruchten en feiten over GTA 6 op een rij.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben je wel een enorm kut jong als je een vriend en z'n vader zo erbij naait.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

LIjkt wel heel veel op GTA V.

0

Aanbevolen voor jou