Nieuwe game Media Molecule lijkt naar verluidt niet op Dreams

Nieuwe game Media Molecule lijkt naar verluidt niet op Dreams

Het wordt 'een echte game'

De nieuwe game waar PlayStation-studio Media Molecule aan werkt is naar alle waarschijnlijkheid geen game waarin spelers zelf dingen kunnen bouwen.

De vertelt Mark Healey, medeoprichter van de studio, in gesprek met journalist Ben Hanson (via VGC). "Ik weet niet precies wat de status van hun project nu is, maar ik denk dat het geen geheim is dat ze aan een nieuwe IP werken", zo begint Healey die al jaren niet meer bij de studio werkt. "Ik durf zelfs te zeggen dat het meer een game is dan een creatief hulpmiddel, voor zover ik weet."

Dat zou betekenen dat de studio aan iets werkt dat niet lijkt op de game waar men hiervoor aan werkte. In Dreams gaf de studio spelers de mogelijkheid om zelf dingen te bouwen en hun creativiteit te uiten. Vorig jaar stopte de studio met de ondersteuning voor die game. Daarop vertrok een aantal medewerkers.

Volgens Healey wil dat niet zeggen dat Sony geen vertrouwen meer heeft in Media Molecule. "Sony heeft nog steeds een hoop vertrouwen in Media Molecule. Ze mogen op z'n minst deze game maken."

Verdere details over het nieuwe project zijn er nog niet.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou