Nieuwe Final Fantasy 7 Rebirth-patch verbetert graphics

Nieuwe Final Fantasy 7 Rebirth-patch verbetert graphics

Ook lost de patch diverse bugs op

Square Enix heeft een nieuwe patch uitgebracht voor Final Fantasy 7 Rebirth, waarmee onder andere de graphics van de game verbeterd worden.

Volgens het bedrijf is "de kwaliteit van de graphics" verbeterd. Daarbij zouden ook de framerate en de algemene stabiliteit van het spel zijn verbeterd. Er zijn ook een 'Sharp'- en 'Soft'-filter toegevoegd zodat spelers zelf invloed kunnen uitoefenen op de graphics. Verder zijn er diverse bugs opgelost. De volledige patch notes werden door Gematsu gedeeld.

Final Fantasy 7 Rebirth is het tweede deel van de remake van de klassieke rpg Final Fantasy 7. Aan het einde van het paar jaar geleden uitgekomen eerste deel verlaten de helden van de game de stad Midgar. In de oorspronkelijke game is dat het moment dat spelers de open wereld betreden. Final Fantasy 7 Rebirth kwam eind februari uit op PlayStation 5.

Erik Nusselder beloonde de game met een 9: "De roadtrip van Final Fantasy 7 Rebirth is betoverend en geweldig geschreven, slingerend tussen emotionele en absurde momenten. De gevechten blijven geweldig en de soundtrack is overweldigend, maar het zijn vooral de charmante omgevingen en personages die van Rebirth een triomf maken. Elke locatie die je aandoet, voelt als een kleine vakantie met je beste vrienden."

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Final Fantasy 7 Rebirth

Final Fantasy 7 Rebirth kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou