Nieuwe Final Fantasy 14-job Viper onthuld

Nieuwe Final Fantasy 14-job Viper onthuld

Nieuwe beelden van aankomende uitbreiding Dawntrail getoond

Tijdens het Final Fantasy Fan Fest in Londen werd een nieuwe job voor de mmo Final Fantasy 14 onthuld.

De volgende uitbreiding voor de game, Dawntrail, zal twee nieuwe jobs bevatten, en een van die jobs is de Viper. Dit meleepersonage heeft twee zwaarden die gecombineerd kunnen worden. De Viper is in een van onderstaande video's te zien.

De tweede job is nog niet onthuld, maar duidelijk is dat dit een ranged magic-job wordt. Op het Tokyo Fan Fest op 7 januari wordt deze job uit de doeken gedaan.

Dawntrail is het begin van een nieuw verhaal binnen de mmo en speelt zich af op het nieuwe continent Tural. De mmo wordt met Dawntrail ook grafisch op de schop genomen, wat er voor zorgt dat de minimale systeemeisen van de pc-versie omhooggaan naar Intel Core i7-6700 en een Nvidia GeForce GTX 970 of AMD Radeon RX 480. De uitbreiding moet in de zomer van 2024 uitkomen.

Eerder werd ook aangekondigd dat Final Fantasy 14 naar Xbox-consoles zou komen. Nu is duidelijk dat de bètatest op deze platforms medio januari tot februari zal plaatsvinden.

Tot slot werd een cross-over met Final Fantasy 16 onthuld. Tijdens het speciale event in Final Fantasy 14 - fenaamd The Path Infernal - zal Clive zich aansluiten bij de Warriors of Light, en wordt Torgal als mount beschikbaar gesteld. Afgelopen september werd al aangekondigd dat er een pc-versie van en twee uitbreidingen voor FF16 in de maak zijn, al werden hier geen nieuwe details over gegeven.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou