Nieuwe details over Far Cry 7 uitgelekt

Nieuwe details over Far Cry 7 uitgelekt

Spelers zouden het opnemen tegen de Sons of Truth

Er zijn nieuwe details over het verhaal van Far Cry 7 uitgelekt.

De informatie werd gedeeld door Insider Gaming, dat eerder ook al uitlekte dat Far Cry 7 bij Ubisoft in ontwikkeling is. De game zou draaien om een groepering genaamd Sons of Truth, dat een rijk gezin heeft gekidnapt. De speler wordt er op uitgestuurd om dit gezin te redden en de Sons of Truth uit te schakelen.

Een uniek element van de game zou een timer zijn, die op dit moment op 72 in-game uren - of 24 echte uren - staat. De bedoeling is om de missie binnen die tijdspanne te klaren, al zou de tijd stopgezet worden op bepaalde locaties, zoals safehouses. Het verhaal zou daarbij non-lineair zijn - zo bepaalt de speler zelf in welke volgorde gezinsleden worden gered en kunnen sommige gezinsleden zelfs sterven, wat invloed zou hebben op het verhaal.

Begin dit jaar claimde Insider Gaming al dat Far Cry 7 in ontwikkeling is bij Ubisoft Montreal onder de naam Project Blackbird. Het spel zou gepland staan voor een release in het najaar van 2025 en de Dunia-engine inwisselen voor de Snowdrop Engine. Daarnaast zou er een multiplayerproject rondom de Far Cry-franchise in ontwikkeling zijn genaamd Project Maverick. Beide games zijn op moment van schrijven nog niet officieel onthuld.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze moeten de kaart een kwartslag draaien, dat zou echt briljant zijn.

-1

Als die timer voor de hele game is bedoeld ga ik het niet kopen! maar als het alleen voor de verhaal missies dan wel!

0

Aanbevolen voor jou