Nieuwe update voor Cyberpunk 2077 uitgebracht

Nieuwe update voor Cyberpunk 2077 uitgebracht

Lost onder andere een savebug in de PlayStation-versie op

CD Projekt Red heeft een nieuwe patch voor Cyberpunk 2077 uitgebracht, waarmee onder andere een savebug in de PlayStation-versie van de game wordt opgelost.

Patch 2.01 is de eerste update sinds vorige maand uitbreiding Phantom Liberty en de grote 2.0-patch verscheen. Volgens CD Projekt Red lost de patch diverse problemen en bugs op, en verbetert het de prestaties specifiek in Dogtown, het nieuwe gebied dat via de uitbreiding is toegevoegd. Ook wordt er een bug opgelost die PlayStation 5-gamers die de PS4-versie van de game spelen corrupte saves opleverde. De patch notes zijn hier te vinden.

Harry Hol gaf een 9 aan de uitbreiding: "Het nieuwe Dog Town is een genot om te verkennen en nieuwe personages en een fantastisch spionageverhaal nemen je met veel vaart op reis langs allerlei onverwachte wendingen. Meer nog dan in de oorspronkelijke game krijg je de gelegenheid om een rol te spelen met betekenisvolle keuzes. De nieuwe skill tree geeft je daarnaast met elke beslissing nieuwe vaardigheden, in plaats van saaie passieve upgrades. En hoewel stealth nog niet van wereldklasse is, is het geheel nu eindelijk groter dan de som van de delen. Cyberpunk 2077 is nu een fantastisch rollenspel dat zijn setting eindelijk eer aandoet."

CD Projekt Red gaf ook iets meer informatie over het vervolg op Cyberpunk 2077. Die is op dit moment in conceptfase en wordt ontworpen door het team dat ook Phantom Liberty ontwierp. Daarnaast wordt er gewerkt aan een live-action-project rondom Cyberpunk - of het om een serie of film gaat is niet bekend.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou