Nieuwe Call of Duty: Warzone-feature genaamd 'Covert Exfil' uitgesteld

Nieuwe Call of Duty: Warzone-feature genaamd 'Covert Exfil' uitgesteld

Komt nog wel naar de game, maar dan via een aparte modus

Wanneer seizoen 1 Reloaded voor Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone morgen begint, zal laatstgenoemde game niet de eerder aangekondigde nieuwe feature 'Covert Exfil' bevatten.

Eerder liet Activision weten dat Covert Exfil wel deel uit zou maken van de aanstaande update. Covert Exfil houdt in feite in dat spelers een helikopter kunnen laten komen om zo voordat het potje voorbij is de wedstrijd te verlaten.

De aangekondigde feature kon op veel kritiek onder spelers rekenen. De ontwikkelaars besloten de feature dan ook uit te stellen en zullen deze later via een speciale modus die daarvoor bestemd is alsnog toevoegen.

"We geloven dat Covert Exfil en de gameplayloop die daaruit voortvloeit een spannende toevoeging aan Warzone is. Dat gezegd hebbende zal het via een speciale modus beschikbaar komen."

Onlangs werd de inhoud van seizoen 1 Reloaded bekendgemaakt. Zo komt de multiplayermap Rio naar Modern Warfare 3, en worden er drie nieuwe modi toegevoegd. De tweede helft van het eerste seizoen gaat op 17 januari om 18:00 uur Nederlandse tijd van start. 

View post on X
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou