Nieuwe beelden en informatie van The Last of Us: Part 1 uitgelekt

Nieuwe beelden en informatie van The Last of Us: Part 1 uitgelekt

Er zijn screenshots, bewegende beelden en aanvullende informatie van The Last of Us: Part 1 uitgelekt.

De beelden verschenen afgelopen nacht op Reddit. Daar werden ze weer verwijderd, maar ze zijn alsnog op plekken als Imgur, Twitter en ResetEra geplaatst. In de screenshots zijn personages als Tommy en Tess te zien, en de bewegende beelden tonen een vroeg segment uit de game. Logischerwijs bevatten de beelden - die hieronder te zien zijn - enkele spoilers.

De persoon die de beelden heeft uitgelekt claimt daarnaast dat hij weet dat er "geen gameplayverbeteringen" ten opzichte van het oorspronkelijke spel zijn gemaakt. Dat is opvallend, want velen speculeerden dat Part 1 de verbeterde gameplayelementen uit The Last of Us: Part 2 over zou nemen. Hoe dan ook is dit nog niet bevestigd of ontkend door ontwikkelaar Naughty Dog.

De upgrades in deze remake zouden volgens de persoon die de beelden heeft gelekt vooral op het gebied van animatie en audio zijn gedaan. Zo zou het spel VRR ondersteunen en twee grafische modi hebben. 'Gameplay mode' zou in 4k en 40 fps lopen, terwijl 'dynamic mode' in 4k en 60 fps zou lopen.

Tot slot zou de persoon in kwestie claimen dat het aan de wapens in de game daadwerkelijk te zien is wanneer ze van een upgrade voorzien zijn, en dat diverse toegankelijkheidsopties uit Part 2 ook overgezet worden naar Part 1.

Voor release van The Last of Us: Part 2 lekten er ook al diverse beelden en spoilers rondom de game uit. Volgens geruchten kwamen deze beelden van een QA-tester die vanwege het coronavirus thuis het spel testte. 

Afgelopen juni werd The Last of Us: Part 1 officieel aangekondigd. De game is helemaal opnieuw opgebouwd voor PlayStation 5, draait in 60 fps en heeft verbeterde AI. The Last of Us: Part 1 komt op 2 september uit voor PlayStation 5. Op een later moment moet de game ook naar pc komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jammer dus toch een cashgrab

0
test

Nee ik ga niet drie keer dezelfde game kopen met alleen betere graphics. Maargoed Ben wel blij enerzijds want als het ook op gameplay veranderd was, dan had ik mss nog overwogen het te kopen.

0

Aanbevolen voor jou