Nieuwe Battlefield wordt door grootste team ooit binnen de franchise gemaakt

Nieuwe Battlefield wordt door grootste team ooit binnen de franchise gemaakt

'Het wordt wederom een geweldige live service'

Het team dat aan een nieuwe Battlefield-game werkt, is volgens uitgever Electronic Arts groter dan ooit binnen de geschiedenis van de shooterfranchise.

Dat meldde CEO Andrew Wilson in gesprek met investeerders na het bekendmaken van de kwartaalcijfers. "Dit is het grootste Battlefield-team in de geschiedenis van de franchise. Ik bezocht de teams een paar weken geleden nog en kan niet enthousiaster zijn over wat ze toonden en wat we konden spelen."

Over de nog onaangekondigde Battlefield-game meldde Wilson: "Ik heb pas nog veel tijd besteed met het collectieve Battlefield-team. Ik heb gespeeld wat ze aan het bouwen zijn en het wordt wederom een geweldige live service."

Afgelopen maand bleek al dat EA Motive op de Battlefield-franchise is gezet, naast dat de ontwikkelaar werkt aan een Iron Man-game. Motive helpt daarmee andere EA-studio's Dice, Criterion en Ripple Effect aan "het creëren van een Battlefield-universum verspreid over verbonden multiplayer- en singleplayerervaringen".

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ze doen maar, werkelijk 0 interesse sinds het 2042 fiasco.

0
test

Denk dat het een nog grotere bugfest dan de huidige gaat worden op release. Ik zou voorzichtig aan doen met wat je roept, we zien het wel. Aangezien vaak de games uitkomen als beta, zou ik wat reviews en patches afwachten voordat ik er 1 koop, en in dit geval zeker gezien de geschiedenis.

0

Aanbevolen voor jou