Nieuwe Battlefield mikt op 'meest realistische vernietigingseffecten in de industrie'

Nieuwe Battlefield mikt op 'meest realistische vernietigingseffecten in de industrie'

Aan ambitie geen gebrek

De nieuwe Battlefield-game van Electronic Arts-studio Ripple Effect wil dat de game de meest realistische vernietigingseffecten in de industrie bevat.

Dat blijkt uit een vacature van het bedrijf (via VGC). In de vacature valt te lezen dat het bedrijf op zoek is naar een senior 3D-artiest die de studio moet helpen bij het maken van de "meest realistische en opwindende vernietigingseffecten in de industrie."

De game waar Ripple Studios - voorheen bekend als Dice LA - aan werkt is een nieuwe Battlefield. Die game moet onderdeel uitmaken van een verbonden Battlefield-universum waar EA aan werkt. Dat universum moet bestaan uit meerdere games met daarin gedeelde personages en verhalen, met "de speler in het midden".

Op dit moment is zoals eerder bekend werd gemaakt Battlefield Mobile in de maak bij Industrial Toys. Marcus Lehto, de medebedenker van Halo, is een studio in Seattle gestart dat zich richt op het opbouwen van het Battlefield-universum verspreid over "een variatie aan ervaringen".

Wanneer de nieuwe Battlefield uitkomt, is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jaja, eerst zien dan geloven.. Na het 2042 fiasco is mijn vertrouwen in volledig verdwenen.

0
test

Vince zampella overziet nu battlefield en laat jou dit de man achter apex, titanfall, cod modern warfare original , star wars jedi fallen order en survivor zijn. Dus heb wel vertrouwen dat hij hier een succes van kan maken.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 15 januari 2024 - 11:17]

0

Superslecht idee. Als ik iets waardeloos en compleet mislukt vind, is dat wel het drama wat Call of Duty heet met die verschrikkelijke hub die je eerst in moet laden en dan vervolgens weer moet kiezen welke variant je wil spelen. Drama. Laten we nou niet doen alsof Battlefield het van verhaal moet hebben. Ik speel met plezier 2042, dat is inmiddels uitstekend speelbaar. Maar blijf je eigen smoelwerk houden, in plaats van dat gekopieer.

0

Aanbevolen voor jou