Nieuwe Battlefield-game wordt volgens EA wederom vernieuwend

Nieuwe Battlefield-game wordt volgens EA wederom vernieuwend

Fans vrezen alvast het ergste

De eerstvolgende Battlefield-game wordt volgens uitgever Electronic Arts een vernieuwende ervaring binnen de franchise.

Dat meldde het bedrijf bij het bekendmaken van diens kwartaalcijfers, waarbij ook PS4- en Xbox One-versies van Star Wars Jedi: Survivor werden aangekondigd. Het bedrijf meldt letterlijk dat de nieuwe Battlefield “a reimagination of Battlefield as a truly connected ecosystem” wordt, al is niet bekend wat daar precies mee wordt bedoeld.

De uitspraak heeft op wantrouwen bij fans kunnen rekenen. Voor de release van het meest recente Battlefield-deel, Battlefield 2042, werd ook geclaimd dat het spel de nodige vernieuwing zou bevatten. De game werd op zijn best echter wisselvallig ontvangen bij het publiek, al heeft ontwikkelaar Dice sinds release een hoop updates uitgevoerd die de ervaring hebben verbeterd.

Hoe dan ook heeft EA eerder al duidelijk gemaakt intern de structuur op de schop te nemen om de toekomst van Battlefield veilig te stellen. Inmiddels is Vince Zampella van Respawn Entertainment hoofdverantwoordelijk voor de Battlefield-franchise, en werkt een nieuw team uit Seattle samen met Halo-ontwerper Marcus Lehto aan verhalende elementen voor Battlefield.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

ze gaan met sponsen gooien inplaats van schieten

0

Ja want die vernieuwing, onder andere het verwijderen van de classes, werd de vorige keer ook zo goed ontvangen. Kijk vooral niet naar CoD en doe je eigen ding, oftewel hetgeen waar BF groot mee is geworden. Een soepele launch zou ook wel eens fijn zijn.

0

Aanbevolen voor jou