Nieuwe artwork van Assassin's Creed Shadows uitgelekt

Nieuwe artwork van Assassin's Creed Shadows uitgelekt

De game wordt vandaag om 18:00 uur getoond middels een nieuwe cinematische trailer

Er is nieuwe artwork van Assassin's Creed Shadows uitgelekt.

Het artwork werd op Reddit gedeeld, al is het daar op veel plekken al weer verwijderd. Op plekken als ResetEra is het op moment van schrijven nog wel te vinden.

Het artwork lijkt eerdere geruchten te bevestigen over twee hoofdpersonages, een mannelijke samoerai genaamd Yasuke en een vrouwelijke Shinobi genaamd Naoe. Volgens geruchten zijn de personages aan het begin van de game gezworen vijanden, maar moeten ze later samenwerken.

Eerder deze week werd aangekondigd dat Assassin's Creed: Codename Red vanaf nu Assassin's Creed Shadows heet en vandaag om 18:00 uur wordt onthuld middels een cinematische trailer. Kort daarna was kort op diverse YouTube-kanalen van Ubisoft de releasedatum van 15 november 2024 te zien, al heeft het bedrijf dit inmiddels verwijderd.

Shadows werd in september 2022 aangekondigd met een zeer korte teaser, die onthulde dat het zich afspeelt in feodaal Japan. De game wordt onderdeel van Assassin's Creed Infinity, een soort hub van waaruit nieuwe Assassin's Creed-ervaringen beschikbaar zullen komen.

Assassin's Creed Shadows verschijnt vermoedelijk enkel op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Voorganger Mirage verscheen afgelopen jaar ook op PlayStation 4 en Xbox One, maar volgens ingewijde shinobi602 is dat niet het geval bij Shadows. Tot slot krijgt de game volgens dataminer Frax ook twee betaalde uitbreidingen van ieder 25 dollar. De seizoenspas zou 40 dollar kosten, en verschillende Helix-paketten voor microtransacties 5 tot 50 euro.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou