Nieuw Red Dead Redemption-logo gespot op Rockstar-site

Nieuw Red Dead Redemption-logo gespot op Rockstar-site

Komt er dan toch echt een remaster of heruitgave uit van de game?

Er is een nieuw logo van Red Dead Redemption verschenen op de officiële Rockstar-website.

Twitter-gebruiker TezFunz2 merkte gisteren op dat er een update aangebracht was aan de officiële Rockstar-website. Een game genaamd 'Red Dead Redemption (Rockstar Presents Ver)' werd aan de interne gamelijst toegevoegd, en daarbij is een nieuwe versie van het logo van de game te zien met 'Rockstar Games Presents' erboven.

De timing is curieus: de afgelopen tijd gaan er geruchten over een heruitgave of remaster van Red Dead Redemption. Zo werd de game in Zuid-Korea opeens van een leeftijdsclassificatie voorzien. Ook werden er social club-icoontjes van Red Dead Redemption in hoge resolutie gespot werden op social media. Journalist Colin Moriarty claimde kort daarna bewijs te hebben gezien van het bestaan van de game.

Overigens zou de remaster van Red Dead Redemption ook naar Nintendo Switch kunnen komen - Tez2 merkte op Twitter op dat er een Nintendo Switch-knop aan de site is toegevoegd.

Rockstar Games - dat al bevestigd heeft aan Grand Theft Auto 6 te werken - heeft op moment van schrijven geen nieuwe versie van Red Dead Redemption aangekondigd. Er gingen in 2021 al geruchten over een remaster van Red Dead Redemption. In 2018 kwam het vervolg Red Dead Redemption 2 uit.

View post on X
View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Remaster is echt helemaal niet nodig. Deel 1 was zeker een topgame, maar ik heb liever een nieuw deel. Oude wijn, wel zeer goeie wijn, in nieuwe zakken.

[Reactie gewijzigd door op 28 juli 2023 - 06:46]

-1
test

Niet mee eens. Om deze (vooral eindelijk op pc) nog eens te kunnen ervaren zou voor mij zeer welkom zijn. Blijft toch wel 1 van mijn favoriete games ooit. Zolang deze remaster maar niet de kwaliteit van GTA 3, Vice City en San Andreas heeft :')

[Reactie gewijzigd door alex201 op 28 juli 2023 - 07:34]

0

Ik speel net zo lief het origineel en zeker gezien het risico op een debacle heb ik het liever niet. Ik begrijp wel dat iemand anders het wel wil, maar ik heb liever dat ze hun tijd en energie steken in een heel nieuw deel.

0
test

Veel succes met het spelen van dit spel zonder XBOX, want op de Playstation is dit geen optie. Op PC is dit spel nooit uitgekomen, dus zou je het alleen [op illegale wijze] kunnen spelen via emulators. Dit is een remaster die ik graag zou willen. Al is het alleen al om behoud van deze game.

0

Damn, je hebt gelijk gewoon niet meer speelbaar op de PS4 en PS5, terwijl je deze op de XBox zelfs in 4K kan spelen.

0
test

Een remaster is meer dan welkom. Dan bereik je tenminste een grote doelgroep. 60fps is ook een vereiste want 4K is op dit moment niet genoeg.

[Reactie gewijzigd door Don Carpaccio op 28 juli 2023 - 14:52]

0

Aanbevolen voor jou