Nieuw Red Dead Redemption-lettertype op Rockstar-website gevonden

Nieuw Red Dead Redemption-lettertype op Rockstar-website gevonden

Waar blijft die aankondiging?

Terwijl de geruchten over een heruitgave of remaster van Red Dead Redemption hoop oplaaien, is er een nieuw lettertype van de game gevonden op de officiële Rockstar-website.

Het nieuwe lettertype is volgens fans afgelopen donderdag aan de website toegevoegd en heet RDRUltraHeadline. Hoewel niet bevestigd, speculeren fans dat dit lettertype gebruikt gaat worden in een aankomende aankondiging van de heruitgave of remaster.

Eerder deze week werd ook al een nieuw logo voor Red Dead Redemption gevonden op de officiële Rockstar-website. Een game genaamd 'Red Dead Redemption (Rockstar Presents Ver)' werd aan de interne gamelijst toegevoegd, en daarbij is een nieuwe versie van het logo van de game te zien met 'Rockstar Games Presents' erboven.

De afgelopen tijd gaan er geruchten over een heruitgave of remaster van Red Dead Redemption. Zo werd de game in Zuid-Korea opeens van een leeftijdsclassificatie voorzien. Ook werden er social club-icoontjes van Red Dead Redemption in hoge resolutie gespot werden op social media. Journalist Colin Moriarty claimde kort daarna bewijs te hebben gezien van het bestaan van de game.

Rockstar Games - dat al bevestigd heeft aan Grand Theft Auto 6 te werken - heeft op moment van schrijven geen nieuwe versie van Red Dead Redemption aangekondigd. Er gingen in 2021 al geruchten over een remaster van Red Dead Redemption. In 2018 kwam het vervolg Red Dead Redemption 2 uit.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Laat die aankondiging maar komen! Hopelijk zit de uitbreiding Undead Nightmare er ook bij.

0

Aanbevolen voor jou