Nieuw PlayStation 5-model komt mogelijk in 2023

Nieuw PlayStation 5-model komt mogelijk in 2023

Er komt in 2023 mogelijk een kleiner model van de PlayStation 5 op de markt.

Dat meldt The Leak. Het vernieuwde model wordt vooral qua uiterlijk aangepast. De console zou een stuk kleiner worden en minder stroom verbruiken. Daardoor zou hij ook koeler en lichter dan het huidige PlayStation-model zijn. 

Het nieuwe model zou ook op de zijkant kunnen liggen zonder de standaard te gebruiken. Dat suggereert dat het design behoorlijk anders wordt. Sony zou zich vooral focussen op het verminderen van gewicht om de verschepings- en productiekosten te drukken. De productie zou in het tweede kwartaal van 2023 moeten starten. In het derde kwartaal moet de console in de schappen liggen. Al deze details zijn nog niet officieel bevestigd. 

Eerder waren er al geruchten over een PlayStation 5-model met een externe disk drive. Toen werd geclaimd dat de console ergens rond september 2023 moet uitkomen en qua hardware nauwelijks verschilt van de huidige PS5-modellen, behalve dan dat de disk drive losgekoppeld kan worden.

Eigenaren zouden de disk drive aan de PS5 via een USB-C-opening kunnen koppelen. Het model zou zowel los als via een bundel met de disk drive gekocht kunnen worden. De console zelf zou dankzij de externe disk drive "dunner en lichter" zijn.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Beter, hoef nu niet zo'n koelkast in huis namelijk.

0
test

@ReRo Bizar, terwijl als gamer wil je de beste prestaties en dus meer koeling dus meer ruimte... Dus doe mij maar die koelkast

0

Aanbevolen voor jou