Nicki Minaj komt als Operator naar Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2

Nicki Minaj komt als Operator naar Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2

Vijfde seizoen begint op 2 augustus

Een speelbare Operator van popster Nicki Minaj komt in augustus beschikbaar in Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0.

Dat heeft Activision aangekondigd. Om het vijftigjarige bestaan van hip-hop te vieren is er een speciaal evenement in de game. Naast Nicki Minaj wordt ook 21 Savage beschikbaar gesteld als Operator. Daarnaast keert ook Snoop Dogg terug als Operator.

Details over de prijzen voor het ontgrendelen van deze Operators zijn er op moment van schrijven nog niet, maar duidelijk is dat Snoop Dogg vanaf het begin van het vijfde seizoen arriveert, en Nicki Minaj en 21 Savage op een later moment worden toegevoegd.

Spelers kunnen ook gratis extra's verwachten. Iedereen die tussen 7 en 16 augustus op vier verschillende dagen inlogt in een van de games, ontvangt een muzieknummer uit de jaren 80, 90 of 2000. Om welke nummers het gaat is nog niet bekend.

Het vijfde seizoen van Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 begint op 2 augustus. Op de officiële website valt meer te lezen over de inhoud van het vijfde seizoen. Hieronder zijn ook een illustratie en een video te zien van het aankomende seizoen.

Zo worden er aan het begin van het seizoen nieuwe maps toegevoegd aan Modern Warfare 2, namelijk Punta Mar (Core), Strike (Core), Lounge (Gunfight) en Canal (Gunfight), en een nieuwe Core-map gedurende het seizoen genaamd DRC Zone 1. Ook komen er de nieuwe modi Havoc en Big Capture the Flag naar de game. Gedurende het seizoen wordt de modus Faceoff toegevoegd, waarmee diverse modi zoals Team Deathmatch op de kleinere Gunfight-maps gespeeld kunnen worden. Lara Croft uit Tomb Raider krijgt tevens een Operator Bundle.

Call of Duty: Modern Warfare 2
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Om 50 jaar hiphop te vieren en dan deze artiesten in de game, er zijn zoveel legends geweest in 50 jaar hip hop. Snoop snap ik maar nicky en 21 savage niet. Net als al die voetballer in de game proberen ze een soort fortnite te doen en inolaats van bekende personages dan maar bekende personen/celeb.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 28 juli 2023 - 07:47]

0

Zal met rechten te maken hebben denk ik, je mag niet zomaar Tupac of Dr Dre namaken en in je game stoppen.

0
test

Dat snap ik, maar je kan wel een deal sluiten, en ik weet wel zeker dat er wat legends zijn die zo in de game willen misschien niet Tupac nabestaande maar er zijn zoveel vettere rappers dan deze 2.

0
test

Tupac en vuurwapens ligt ook gevoelig. Dat gezegd hebbende: wat een kermis is warzone toch

1
test

Misschien een stomme vraag, maar wat doet een operator? Ik ben niet de doelgroep voor dit soort dingen, dus het spreekt mij sowieso niet aan al kan ik me niet voorstellen dat ik het ooit leuk zou hebben gevonden dat er ineens artiesten in een game zitten die er totaal niks mee te maken hebben.

1
test

Het is gewoon een skin voor je character. Dus in principe zie je er zelf weinig van als je aan het spelen ben, aangezien het first person is. Het doet verder niks. Het geeft je geen andere skills of laat je sneller rennen of iets dergelijks.

1

Aanbevolen voor jou