New Game Plus-update voor Spider-Man 2 nu beschikbaar

New Game Plus-update voor Spider-Man 2 nu beschikbaar

De update voegt ook andere nieuwe opties toe

Er is een nieuwe update voor Marvel's Spider-Man 2 uitgekomen, waarmee onder andere New Game Plus wordt toegevoegd.

New Game Plus houdt in dat spelers na het uitspelen de game opnieuw kunnen doorlopen, maar dan nog verder omhoog kunnen in level, nieuwe stijlen voor het Symbiote-pak en nieuwe upgrades voor gadgets. Er is zelfs een nieuwe Trophy voor mensen die de New Game Plus-modus uitspelen.

De update geeft spelers ook de mogelijkheid om op elk moment de tijd van de in-game dag te veranderen. Ook kunnen missies herspeeld worden en zitten er nieuwe pakjes in voor de hoofdpersonages. Overigens waarschuwt Insomniac dat de update uit twee patches bestaat. Hier zijn alle patch notes te vinden.

Overigens is de release van de update niet helemaal volgens plan verlopen. De update zorgde er voor dat spelers via een knoppencombinatie het debugmenu van de game konden openen, dat eigenlijk alleen bedoeld is voor de ontwikkelaars. Via het menu kunnen er delen van de game overgeslagen worden en diverse modificaties aan- en uit worden gezet. Daarbij toonde het menu missies die niet in de game zitten en mogelijk op dlc wijzen, zoals de vermelding van het personage Beetle, die niet in de hoofdgame zit.

Insomniac liet op social media weten dat het aan een patch werkt om de bug op te lossen. Het bedrijf waarschuwt daarbij dat het beter is om het debugmenu niet te gebruiken, omdat het savefiles kan beïnvloeden.

Erik Nusselder gaf een 8 aan de PS5-game: "Spider-Man 2 is een vervolg volgens het boekje. Het biedt meer van alles wat in de vorige delen zo goed werkte. Dat levert een ontzettend goed en vloeiend speelbaar spel op waar het plezier vanaf spat, maar Insomniac maakt vaak wel de allerveiligste keuzes, waardoor de game niet vaak verrast."

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou