New Game Plus-update voor Spider-Man 2 komt pas in 2024 uit

New Game Plus-update voor Spider-Man 2 komt pas in 2024 uit

Het wordt met de update ook mogelijk om de tijd van de dag te veranderen en missies te herspelen

De beloofde update voor Marvel's Spider-Man 2 zal pas ergens aan het begin van 2024 verschijnen.

Dat werd via social media aangekondigd. New Game Plus houdt in dat spelers na het uitspelen de game opnieuw kunnen doorlopen, vaak met alle ontgrendelde moves en krachten nog intact.

"We mikken nu op begin 2024 voor de volgende game-update, en we zullen dichter bij release een completere lijst met inhoud publiceren. We hebben jullie feedback gehoord en zullen een aantal veelgevraagde features toevoegen, waaronder de mogelijkheid om de tijd van de dag te veranderen, de kleuren van tendrils aan te passen en missies te herspelen."

Erik Nusselder gaf een 8 aan de PS5-game: "Spider-Man 2 is een vervolg volgens het boekje. Het biedt meer van alles wat in de vorige delen zo goed werkte. Dat levert een ontzettend goed en vloeiend speelbaar spel op waar het plezier vanaf spat, maar Insomniac maakt vaak wel de allerveiligste keuzes, waardoor de game niet vaak verrast."

Overigens kwam eerder deze week in het nieuws dat ontwikkelaar Insomniac Games heeft te kampen met een cyberaanval. De hackergroep Rhysida heeft online bewijs van de aanval gepubliceerd, met daarin persoonlijke informatie van werknemers - waaronder stemacteur Yuri Lowenthal, die de stem van Peter Parker inspreekt - en beelden van Wolverine, de aankomende game van de studio. Sony, de eigenaar van Insomniac Games, liet weten de situatie te onderzoeken.

View post on X
Spider-Man 2

Spider-Man 2 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben nog steeds van mening dat een modus als deze er bij launch al in had moeten zitten. Wel mooi om te zien dat ze in ieder geval deels naar fan feedback luisteren (Mary Jane missions iemand). Wellicht reden om de game tegen die tijd nogmaals op te pakken voor de eigenaren.

0

Aanbevolen voor jou