Netflix-serie The Witcher eindigt mogelijk na seizoen 5

Netflix-serie The Witcher eindigt mogelijk na seizoen 5

Twee seizoenen met Liam Hemsworth dus

De Netflix-serie The Witcher eindigt mogelijk na het vijfde seizoen.

Dat heeft de doorgaans betrouwbare website Redanian Intelligence vernomen van bronnen. Dat zou betekenen dat er nog twee seizoen van de serie uitkomen. Naar verluidt zijn die seizoenen gebaseerd op drie van de boeken van Andrzej Sapkowski: Baptism of Fire, Tower of the Swallow en Lady of the Lake.

Het schrijfproces voor het vierde seizoen is na de schrijversstaking weer op gang gekomen. Naar verluidt worden het vierde en vijfde seizoen direct achter elkaar opgenomen.

Een releasedatum voor het vierde seizoen is er nog niet. Het derde seizoen verscheen op 29 juni van dit jaar. Dat was het laatste seizoen waarin Henry Cavill de rol van Geralt of Rivia vertolkt. Liam Hemsworth speelt de rol vanaf het vierde seizoen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

lol ze weten het zelf ook al dat ze beter kunnen stoppen. Schrijven is niet hun sterkste vak. Ze kunnen beter aan sesamstraat gaan werken.

0
test

IK vind het een goede serie. Ik ken de boeken en spellen niet maar kan me prima met de serie vermaken. Deel 3 had een goede opbouw, alleen bleef het grote gevecht uit. Dan maar aftellen naar seizoen 4 en 5

-1
test

Juist, het zijn degene die de boeken en het spel vergelijken met de serie die zeiken (en jou minde), maar een grote groep heeft nooit de boeken en spellen gespeelt, en die vinden de serie vaak wel vet. Zelfde is ook met bv Wheel of Time en Rings of Power.

0

Je kan die aflevering met het feestje en de flashback vanuit een ander perspectief, toch niets anders dan een belediging van jezelf als kijker noemen?

0
test

Het probleem zit ook dat de schrijvers die eraan werken. The witcher boeken k** vinden. Ze willen blijkbaar niks met de lore doen. The Witcher gaat over Geralt is altijd al zo geweest maar de serie wilt dat veranderen en er Game of thrones ervan maken. Ze faalde er behoorlijk mee.

0

Aanbevolen voor jou